Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπράβο σας συνάδελφοι!!!


acnt

Recommended Posts

συναδελφε ολα τα Πολυτεχνεια,ΤΕΙ κλπ εχουν το κυλικειο τους.ετσι στα μεν μαθηματα προσεχουν την διδασκαλια ,μετα δε κατεβαινουν στο κυλικειο και κουβεντιαζουν οτιδηποτε εκτος απο μαθηματα.

...

 

Τα πράγματα διαφέρουν στο κυλικείο με την άμεση face to face κουβέντα και σε ένα forum που κατατίθενται απόψεις. Στο forum , ΔΕΝ γνωρίζεις ποιόν έχεις απέναντί σου . Ούτε γνωρίζεις αν κάποιος από τους συνομιλητές σου έκανε 2ο και 3ο λογαριασμό για να σε βρίσει (εσένα , εμένα , τον οποιονδήποτε). Τα περιστατικά αυτά , υπάρχουν και μην βιαστείς να διαφωνήσεις.

 

Εδώ μέσα πρέπει να κρατηθούν οι ισορροπίες και πίστεψέ με , είναι ευαίσθητες.

 

Οι ισορροπίες θα κρατηθούν και κάποια από τα μέλη ίσως θεωρήσουν ότι προς στιγμήν "φιμώθηκαν" κ.λ.π. Καλύτερα προς στιγμήν να κλειδωθεί κάποιο thread που επίκειται καυγάς παρά να τρέχουμε να σβήνουμε φωτιές αργότερα ...

 

 

Ευχαριστώ Πολύ.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 28
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

επειδή προβληματίστηκα παλαιότερα με τα εθνική ταυτότητα των ανθρώπων που με περιβάλλουν (και εμένα) έκανα ένα μικρό γκάλοπ στο χώρο που ζω και όχι μόνο και συμπέρανα ότι πολλοί λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν γενεαλογικά έστω και μια μικρή πρόσμιξη από διάφορες φυλές (ας πούμε εμένα ένας παππούς μου ήταν αρβανίτης και ελπίζω να μην ανήκω και εγώ σε αυτούς που κινδυνεύουν να του πιουν το αίμα οι ΟΥΚ) ενώ μια γιαγιά ενός φίλου δασολόγου ήταν τουρκάλα , πολλοί είχαν ενετικές προσμίξεις και υπήρχαν και πολλοί που προέρχονταν από οικογένειες που ζουν χρόνια στην περιοχή χωρίς να έχουν εμφανείς μεταβολές στο DNA τους Άλλωστε αυτό φαίνεται και από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά που είναι εμφανείς οι διαφορές .(ανοικτόχρωμοι - πολλοί μελαχρινοί κλπ.)Όλοι όμως από αυτούς σίγουρα αισθάνονται Έλληνες (και πολλοί σίγουρα δεν θέλουν να πιουν αίμα αλλά είμαι σίγουρος πως θα πολεμούσαν για την πατρίδα τους) Και από ότι είχα ακούσει από τον παππού μου που είχε πολεμήσει στην Μικρά Ασία τέτοιοι τύποι πολέμησαν αυτοί που έλεγαν τα μεγάλα λόγια για έθνος πατρίδα κλπ.(βλέπε την Αστροφεγγιά το γνωστό μυθιστόρημα που έγινε και σήριαλ στην ΤV ) την είχαν κάνει και άλλοι από αυτούς έκαναν φρικαλεότητες . Επομένως εγώ κατέληξα να δέχομαι να θεωρώ έλληνα όποιον έχει ελληνική παιδεία και που εγώ έχω την προαίσθηση ότι αυτός αν χρειασθεί θα πολεμήσει για την Ελλάδα αν αυτή δεχτεί επίθεση.

Link to comment
Share on other sites

Αίμα μόνο ο Δρακουμέλ πίνει,κ θέλει πολύ γιατί θεωρείται νέος βρυκόλακας πλέον κ όχι γέρος άνθρωπος.Έφτασε αισίως τα 92 κ βγήκε κ είπε ''πρέπει να πεινάσουμε επιτέλους ως έθνος''.

 

Οπότε,ότι αίμα Αλβανών σας περισσεύει,να είστε σίγουροι ότι θα το χρειαστεί ο Δρακουμέλ,σαν βρυκόλακας-έμβρυο.

 

Όσο για τους Αρβανίτες-Τούρκους κλπ,αυτά είναι καταγεγραμμένα πλέον,οπότε μόνο ενιστόρητοι μπορούν να συμμετέχουν κ όχι ανιστόρητοι.Εξ' άλλου ένα αντίστοιχο θρεντ που ξεκίνησε με εμένα να πειράζω τον Chilon,έφτασε τα 200-300 ποστς αν θυμάμαι καλά,οπότε αποδεικνύεται άλλο ένα μεγάλο ταμπού,όπως κ αυτό της εξάρτησης από τα gps χειρός!:lol::lol:

 

Τί να λέμε για τα ταμπού?Αφού περιλαμβάνουν βίτσια κ γούστα.......:lol:

Link to comment
Share on other sites

Σε ότι αφορά την εξέλιξη που παίρνουν πολλά θέματα:

Είναι απαράδεκτο, κουραστικό, αντισυναδελφικό, αντιεπιστημονικό, βαρετό και απάνθρωπο και βάλτε και ότι άλλο θέλετε, κάποιοι να προσπαθούν να αλλάξουν γνώμη στους υπόλοιπους με την επανάληψη των ίδιων απόψεων λές και κατάπιαν την κασέτα.

Τι είμαστε οι υπόλοιποι γλάστρες, μηχανικοί, επιστήμονες ή πρόβατα;

 

Καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιοι να έχουν ως πρότυπο μια άλλου είδους δημοκρατία, όπου κάποιοι μιλάνε και κάποιοι ακούνε και υπακούνε.

Όμως στη σημερινή αστική δημοκρατία όπως την αποκαλούν, οι απόψεις όλων κρίνονται με την αποδοχή τους στην κοινωνία.

Όταν η κοινωνία δεν αποδέχεται και "φτύνει" , είναι θλιβερό κάποιοι να νομίζουν πως "ψιχαλίζει".

 

Επιπλέον το forum τείνει προς chatroom όταν λειτουργούμε έτσι.

 

Με όλα τα παραπάνω δε θέλω να περιγράψω πρόσωπα, αλλά θέλω να περιγράψω φαινόμενα και συμπεριφορές που εγώ παρατηρώ.

 

 

Στο ειδικότερο θέμα που έθεσε ο acnt:

Συνάδελφε acnt έχω βρεθεί κάποιες φορές στη θέση σου και αφήνει μια πίκρα να σε κατηγορεί άδικα ή να σου κολλάει ταμπέλες κάποιος που δε σε ξέρει.

Όμως τελικά ότι λέγεται μεταξύ αγνώστων χαρακτηρίζει αυτόν που το είπε.

Είναι εύκολο να μιλήσεις άσχημα, το δύσκολο είναι να μη το κάνεις.

 

Ο "μάστορας" :D

 

** (OYKADES #96 http://michanikos.gr/showthread.php?t=14263&page=10)

Link to comment
Share on other sites

Αν τελείωσε το σήριαλ περί αιμοποσίας (ωχ που φτάσαμε) , gps χειρός και ποδός, περί αμνών , εριφίων ΟΥΚΑΔΩΝ κ.λ.π. το παρόν thread κλειδώνει διότι ξέφυγε τελείως από τον αρχικό σκοπό για τον οποίο ανοίχτηκε.

 

Επιπλέον το forum τείνει προς chatroom όταν λειτουργούμε έτσι.

 

Χαίρομαι που έγινε αντιληπτό . Δεν διαφαίνονται προσπάθειες ώστε να σταματήσει να γίνεται κάτι τέτοιο.

Και νουθεσίες του τύπου "Σας καλώ να σταματήσετε" , δεν νομίζω ότι γίνονται σεβαστές γενικά εδώ μέσα.

 

Σε παρόμοια περιστατικά στο άμεσο μέλλον , θα γίνει αντιληπτό ότι η πολλή δημοκρατία βλάπτει ...

Περιστατικά έλλειψης σεβασμού , ύβρεων κ.λ.π. ατοπημάτων , θα αντιμετωπίζονται εν τη γενέσει τους και με τις όποιες ποινές προβλέπονται από τους κανόνες συμμετοχής που όπως φαίνονται αρκετοί ήδη τους ξέχασαν. Διαβάστε την παράγραφο 7 των κανόνων συμμετοχής :

7. Συμπεριφερόμαστε κόσμια, δεν βρίζουμε, δεν αναρτούμε άσεμνο υλικό, δεν προκαλούμε ούτε μέσω του avatar του προφίλ μας και γενικά σεβόμαστε τους συνομιλητές μας.

 

 

 

Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Eπί του θέματος ο jimjimre δεν είχε σκοπό να προσβάλλει τον acnt. Aπλά δημιουργούνται παρεξηγήσεις όταν μιλάμε γενικά. Ας τοποθετηθεί και ο dgt και ας κλειδώσει το forum.

Πάντως οι τελευταίοι πελάτες μου ήταν Αλβανοί και συνενοήθηκα καλύτερα μαζί τους. Άσε που είναι και καλοπληρωτές.

Link to comment
Share on other sites

spy δεν ξέρω πόσο πιό προσωπικό μπορούσε να το κάνει κανείς. Εγώ θεωρώ πως ήξερε τί έλεγε.

 

Μεγάλα παιδιά είμαστε, ας προσέχουμε τί λέμε.

 

Τελικά, ταυτίζομαι με αυτό που είπε παραπάνω ο nomad: Όμως τελικά ότι λέγεται μεταξύ αγνώστων χαρακτηρίζει αυτόν που το είπε.

 

Καλή σας νύχτα!

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.