samourg Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 H στέγη είναι ενσωματωμένη στον τελευταίο όροφο. Από ότι κατάλαβα και από ότι ξέρω είναι λίγο φλου αυτό το θέμα....
cna Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Ο πλέον αρμόδιος είναι ο υπάλληλος της πολεοδομίας που θα χρεωθεί τον φάκελο.
myri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Στην δεύτερη περίπτωση το υψηλότερο σημείο της στέγης, προσωπικά το θεωρώ μετρούμενο από το κεραμίδι, ..... συμφωνώ!!! βέβαια συζητάμε για τα 15 εκ διαφορά (και πολλά λέω) καβαλάρη-κεραμίδι δε νομίζω πως χάθηκε και ο κόσμος
cna Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Δεν είναι ότι θα πει κανείς τίποτα στην πράξη myri. Απλώς το θέμα είναι ότι με αυτή την θεώρηση είμαστε 100% νόμιμοι το οποίο σημαίνει ότι η άδειά μας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα whatsoever.
myri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 με το κερομύδι , δηλ με την επικάλυψη όπως γίνεται και στα δώματα
jbosdas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 το πραγμα δεν πρεπει να σας μπερδευει... γοκ, αρθ2 ορισμοι: 47. Στέγη είναι η κατασκευή κάλυψης του κτιρίου, η οποία περιλαμβάνει τη φέρουσα κατασκευή και την επικάλυψή της και μπορεί να αποτελείται από επιφάνειες διαφόρων μορφών, κλίσεων και υλικών.
mak_johnn Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Επανέρχομαι για να ρωτήσω: τελικά καταλήξαμε τι ισχύει? Σε περίπτωση εξάντλησης του Σ.Δ. αλλά ΟΧΙ του μέγιστου επιτρεπτού ύψους, μπορεί η στέγη να έχει ύψος άνω των 2μ? Πχ. έστω μέγιστο επιτρεπτό ύψος 9μ, μαζί με στέγη (περιοχή Διονύσου).Ο Σ.Δ. έχει εξαντληθεί και το κτίριο έχει ύψος 6μ (διώροφο). Μπορεί ο ιδιοκτήτης να κατασκευάσει στέγη 3μ?
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Δεν νομίζω ότι έχει λογική αυτό γιατί θα είχαμε πήξει σε "στεγάρες" Σκέψου πόσες περιπτώσεις μη εξάντλησης ύψους έχουμε και τι μορφολογία στεγών θα μπορούσαν να υπάρχουν.Θα χωρούσαν και 2 όροφοι από κάτω από τη στέγη (αλλά με δόλο κατασκευασμένη γι αυτο το λόγο και μόνο)
mak_johnn Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Σε αντίστοιχη ερώτηση που είχα κάνει στην Πολεοδομία Αγ. Παρασκευής, μου είχανε πει μέγιστο ύψος στέγης 2μ (ή 1,5μ, δεν θυμάμαι καλά), όμως με κάποιες προυποθέσεις (δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος και να ισχύει καθολικά, έχουνε περάσει χρόνια), γι' αυτό ξαναρωτάω εδώ.
vicky111 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Γεια σας και από μένα , τελικά τι ισχύει σε περίπτωση που έχει εξαντληθεί ο σ.δ. στους 2 ορόφους, μπορεί να κατασκευαστεί στέγη. Έχω την περίπτωση όπου ο πελάτης μου πήγε να βγαλει άδεια για σκεπή δεν του επιτρέψανε από την πολεοδομια (αναφέρομαι σε περιοχη εντός σχεδίου) οπότε και εκείνος με τη σειρά του ύψωσε περισσότερο τη στέγη και έκανε και σοφιτα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω τώρα είναι κατα την τακτοποίηση με τον Ν4014 ως υπερβαση ύψους θα βάλω τα 3μ (ύψος της σκεπής). ή 3-1,5μ=1,5μ. (όπου 1,5μ. υποχρεωτικό υψος στέγης)? Στέγη (ύψος 1,5-2μ.) δηλαδή μπορείς να κατασκευάσεις σε οποιαδήποτε περίπτωση?- Αναφέρομαι σε περιπτώσεις που δεν είναι υποχρεωτική η κατασκευή της από τους όρους δόμησης της περιοχής. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα