billll Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Μπορεί κάποιος να μου συστήσει ένα πρακτικό βιβλίο αντιμετώπισης βλαβών σε μηχανές Otto και diesel Ευχαριστώ
MScTroGrigoris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Μπορεί κάποιος να μου συστήσει ένα πρακτικό βιβλίο αντιμετώπισης βλαβών σε μηχανές Otto και dieselΕυχαριστώ 1)Troubleshooting and Repair of Diesel Engines, Paul Dempsey, McGraw Hill 2)A Practical Approach To Motor Vehicle Engineering And Maintenance, Allan Bonnick, Elsevier
billll Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Θα προτιμούσα κάτι στα Ελληνικά αλλά όπως και να χει σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
portaria Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Προσπάθησε να βρείς βιβλιογραφία μηχανικών εμπορικού ναυτικού για μηχανές εσωτερικής καύσης.Υπαρχουν διάφορες εκδοσεις ειδικά σε βιβλιοπωλεία στον πειραια.Αν δεν βρεις τιποτα να σου στειλω λεπτομέρειες.
billll Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2010 Αν μου εδινες καποιες λεπτομέριες θα με υποχρέωνες γιατί απο χρόνο ελέυθερο δεν πάμε καλά..Νομίζω οτι βιβλία μηχανικών εμπορικού ναυτικού είναι μάλον πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω
archer82 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 μπορεις να χρησιμοποιησεις το βιβλιο "Τεχνολογια αυτοκινητου περα απο το 2000".ειναι εγχειριδιο τεχνικου λυκειου (ΤΕΕ,ΕΠΑΛ) στους μηχανικους αυτοκινητων.και γενικα μια επισκεψη σε ενα τεχνικο λυκειο για την ληψη τιτλων των εγχειριδιων τους θα σε βοηθησει.αλλα βασικο μελλημα σου ειναι η κατοχη διαγνωστικου μηχανηματος βλαβων.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα