erling Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Ναι πολύ σωστά. Αντί για έσοδα έπρεπε να γράψω εισόδημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris12 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Και ακόμα ένα κερασάκι στην τούρτα. Το άκουσα και ο ίδιος στο mega. http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_5818.html Δεν αναφέρεθηκε πιο είναι το όριο εισοδήματος και το ποσό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Ναι , το είπε ο Λοβέρδος ότι το συζητάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris12 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Και εμείς συζητάμε πως θα τους διαολοστείλουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Ας στείλουν όσα μπιλιετάκια θέλουν. Θα πάρουν ότι έπαιρναν και για τις περαιώσεις......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2010 erling πολύ σωστός αλλά πρέπει να το κάνουμε μαζικά. Εγώ πάντως περαίωση δεν πλήρωσα ούτε προτίθεμαι να πληρώσω κερατιάτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pk10gr Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 http://news.yahoo.com/s/nm/20100504/bs_nm/us_tax_whistleblower Για να μην ανοιγω νεο θεμα.. (Αν νομιζετε οτι δεν κολαει και αξιζει ανεξαρτητο θεμα ας μεταφερθει) Δεν ειναι μονο εδω το προβλημα της φοροδιαφυγης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milakis Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Μια ανακεφαλαίωση. Από 1/1/2010 το φορολοητέο εισόδημά μας θα υπολογίζεται με τη διαφορά εσόδων-εξόδων τελικά ή με συντελεστές επί των εσόδων? Έχω διαβάσει πολλά και διάφορα και έχω μπερδευτεί πολυ. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamvro Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Απ' ότι έχω καταλάβει, το πρώτο εξάμηνο του 2010 θα είναι όπως τώρα (με τεκμαρτό) και το υπόλοιπο με έσοδα - έξοδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Έσοδα - έξοδα από 01.01.2010 Ήδη κρατάμε βιβλία άρα τέρμα οι συντελεστές. Τελικό, χωρίς να χωράει αμφισβήτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα