Techscience Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Μπορείτε πλέον και από εδώ Στο τέλος της σελίδας βρίσκεται το link.
Charlie Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Μέχρι στιγμής έχω να πω πως είμαι ενθουσιασμένος από το πρόγραμμα. Μοιάζει πάρα πολύ με το AutoCad αλλά αυτό το θεωρώ πλεονέκτημα, αφού δεν έχω χρόνο να μάθω άλλο πρόγραμμα. Βέβαια δεν δοκίμασα αν το αρχιτεκτονικό μου πρόγραμμα της π-systems που πατάει στο acad δουλεύει και εδώ καλά... Φυσικά μένει να δούμε και την τιμή. Πάντως αν δουλεύει σε linux και mac τότε δίνω συγχαρητήρια στην εταιρεία που το έφτιαξε...
Techscience Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Ενημερωτικά αναφέρω ότι είναι πλέον διαθέσιμη και επίσημα η έκδοση για MacOS X. Όποιος χρήστης Μac θέλει να το δοκιμάσει μπορεί να κατεβάσει την δοκιμαστική έκδοση από εδώ στο τέλος της σελίδας, απλά, και χωρίς καμία εγγραφή. Ιδιαίτερα ευπρόσδεκτες οι όποιες εντυπώσεις και παρατηρήσεις... Θ.Τ.
Techscience Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Η τιμή του Commander Edition (η πλήρης έκδοση) είναι προς το παρόν ακόμα στην ειδική τιμή γνωριμίας των 495€ (η κανονική τιμή είναι 995€, δηλαδή -50%). Η προσφορά αυτή ισχύει για όλες τις εκδόσεις του ARES (Windows, MAC, Linux) Θ.Τ.
letom Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Ισχύει ακόμα η τιμή γνωριμίας με έκπτωση 50% ή έστω κάποια έκπτωση για νέους μηχανικούς?
Techscience Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Όχι η προσφορά αυτή έχει λήξει. Σύμφωνα με τον νέο τιμοκαταλογο της εταιρίας, καταργείται πλεόν η απλή έκδοση (μόνο 2D) και θα είναι διαθέσιμη μόνο η έκδοση Commander Edition (πληρης), αλλά με μειωμένη τιμή στα 795€ (από 995€).
Techscience Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Ενημέρωση: Μετά από συμφωνία με την μητρική εταιρία, η τιμή του ARES Commander Edition για την ελληνική αγορά, διαμορφώνεται στα 395€ + ΦΠΑ. 1
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Εύγε για τη συμφωνία με την τιμή... Ολόιδιο με draftsight...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 (edited) Ας μου επιτραπει να πω την γνωμη μου, ως χρηστης του ARES Δυστυχως λειπουν καποιες εντολες που διευκολυνουν τη σχεδιαση (πχ paste to the original coordinates) και σημαντικο μειονεκτημα ειναι η απουσια υποστηριξης vbasic, c κτλ Κατι ακομα που δεν μου αρεσε εναι οτι η προεπισκοπηση της εκτυπωσης εχει αθλια ποιοτητα, σε βαθμο που αν θες να εντοπισεις καποιες λεπτομεριες δεν μπορεις.. Για του λογου το αληθες.. Edited Απρίλιος 10 , 2012 by terry
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα