nikoue Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Κατ αρχην χρόνια πολλα σε όλους. Ψαχνω τα βιβλία μου και στο νετ αλλα δε βρίσκω τις μαθηματικές σχεσεις της προβολλης Ηαττ. Θέλω να μετατρέψω χ,Υ Ηαττ σε φ,λ και στη συνέχεια σε Χ,Υ ΤΜ3. Δε θέλω να μου πειτε προγράμματα που το κάνουν αλλα που μπορω να βρω τις μαθηματικές σχέσεις
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Στα βιβλία της Ανώτερης Γεωδαισίας ή στα Γ.Χ.Υ ....έψαξες?
nikoue Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 εψαξα ολα λένε οτι προκειται για πλαγια ισαπεχουσα αζιμουθιακή προβολη, το ελλειψοειδές και τίποτε άλλο
Dim_An Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Το βιβλίο της αναλυτικής χαρτογραφίας νομίζω έχει τις σχέσεις από όλες τις προβολές. Μπορείς να το βρεις και σε pdf στο διαδίκτυο αν δεν το έχεις...
nikoue Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 μηπως μπορεις να γραψεις διευθυνση η να το ανεβασεις στα download αν το εχεις
Dim_An Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Η διεύθυνση με υλικό από το μάθημα... εδώ. Στο φάκελο Σημειώσεις βρίσκεται το βιβλίο του μαθήματος.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Συνάδελφε έχω σημειώσεις από το ΕΜΠ με τις μαθηματικές σχέσεις που ζητάς αλλά δεν μπορώ να τις κάνω download στο φόρουμ αν και προσπάθησα Στήλε μου προσωπικό μήνυμα με το email ή το fax σου να τις στείλω
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα