BAS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα . Εχω σταματήσει την αναβάθμιση του Τέκτονα στο 4.5 . Δεν έχω το cd γιατί το τελευταίο το κατέβασα ηλεκτρονικά πριν χρόνια . Θέλω να το περάσω σε άλλο υπολογιστή και δεν μπορώ , ενώ από την λογισμική θέλουν το 300άρι . Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου στείλει την έκδοση αυτή ?
BAS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Το ΤΕΚΤΟΝ έφτασε στο 15 . Το χρησιμοποιεί κανείς ?
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2016 Καλησπερα να ρωτησω κατι πως κανω στρογγυλο τοιχο ??? Το έψαξα αλλα δεν βρηκα κατι ευχαριστώ. .
ted78 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2016 @γοργόνα, δες εδώ: http://www.michanikos.gr/topic/36546-μοντελοποίηση-στο-fespa/?p=779040 1
PERIKLIS1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2016 Έκανε κάποιος φωτορεαλισμό με την νέα έκδοση V15? Στάλθηκε από το GT-P3100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2016 καλημερα ξερει κανεις πως φτιαχνω κωνο στο τεκτων??
Αθανάσιος Α. Γαλάνης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Αγαπητοι συναδελφοι , αναζητω την εκδοση 4.5.0.52 του ΤΕΚΤΩΝ . Ο λογος ειναι οτι εχω χασει το CD αυτης της εκδοσης και με το CD παλαιοτερης εκδοσης που εχω , δεν ανοιγουν πολλα απο τα αρχεια που εχουν δημιουργηθει με την νεοτερη . Η δε Logismiki δεν υποστηριζει πλεον αυτη την εκδοση γιατι προωθει τις τελευταιες αναβαθμισεις . ΒΟΗΘΕΙΑ .........
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 Λογικά αφού έχεις αγορασμένη την έκδοση και έχεις κλειδί που λειτουργεί, η εταιρία είναι υποχρεωμένη να σου παρέχει το setup. Έλεγξε το στους όρους του συμβολαίου σου και ζήτησε να στο ανεβάσουν κάπου.
Αθανάσιος Α. Γαλάνης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2016 Η lh logismiki κλείδωσε οριστικά την έκδοση 4.5.0.52 και ζητάει νταβατζιλικη 250€ για να μπορέσεις να ξανανοιξεις το πρόγραμμα και να δεις τα αρχεία σου . Άκουσον άκουσον . Για προγράμματα και κλειδιά πληρωμένα .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα