Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ύψος υπογείου από τελική στάθμη εδάφους


STAVROSL

Recommended Posts

1,20μ το ταβάνι του υπογείου από το διαμορφωμένο έδαφος. αρθ. 11 πα6. 6ι "με την προϋπόθεση ότι η οροφή του σε κανένα σημείο δεν υπερβαίνει το 1,20 μ. από την οριστική στάθμη του εδάφους"

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

23 ώρες πριν, grgeo said:

Καλησπέρα, πού μπορώ να βρω το εδάφιο στο νόμο για το 1.50 με συμβολαιογραφική δέσμευση; Με ενδιαφέρει να το χρησιμοποιήσω, έφαγα τον τόπο και δεν το βρίσκω πουθενά. Εκτός κι αν καταργήθηκε στο μεταξύ.

ι. Για κτίρια κατοικιών ένας υπόγειος όροφος επιφάνειας ίσης με εκείνη που καταλαμβάνει το κτίριο "(κάλυψη κτιρίου),"(**), προοριζόμενος για βοηθητικές χρήσεις με την προϋπόθεση ότι η οροφή του σε κανένα σημείο δεν υπερβαίνει το 1,20 μ. από την οριστική στάθμη του εδάφους. ("Σε περίπτωση που η κύρια χρήση του υπογείου χώρου δεσμεύεται συμβολαιογραφικά για την εξυπηρέτηση χώρων στάθμευσης, η οροφή του σε κανένα σημείο δεν δύναται να υπερβαίνει το 1,50 μ. από την οριστική στάθμη του εδάφους" )

* Σ.Σ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το εντός "..." δεύτερο εδάφιο στην περιπτ.ι όπως προστέθηκε με την παρ.9α Αρθ-7 του Ν-4315/14 ΦΕΚ-269/Α/24-12-14, διαγράφεται σύμφωνα με την παρ.1.6ι Αρθ-104 του Ν-4759/20 ΦΕΚ-245/Α/9-12-20.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.