myri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 1. το όνομα του πελάτη + ΑΦΜ 2. το νο του παρασταικού 3. όχι δεν είναι πρόβλημα, είναι σύνηθες | και δουλειά να έχεις πάλι μια σελίδα μπορεί να γεμίζεις 4. όπως σε βολεύει καλύτερα | εγώ πλέον είμαι υπερ του 3 μηνου 5. εγω τις διαγράφω για να μην προκύψει κανένα θεμα
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 1. το όνομα του πελάτη + ΑΦΜ To + είναι πλεονασμός (δεν προκύπτει ούτε από την φορολογική νομοθεσία ).
myri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 το ξέρω Σωτήρη, επειδή όμως για τα έξοδα ζητά επωνυμία + ΑΦΜ αποφάσισα να το βάζω και στα έσοδα
Megapad Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Ευχαριστώ για την απαντηση σας το ξέρω Σωτήρη, επειδή όμως για τα έξοδα ζητά επωνυμία + ΑΦΜαποφάσισα να το βάζω και στα έσοδα Οκ ευτυχώς που ρώτησα γτ είχα σκοπό να βάλω στην αιτιολογία των εσόδων απλά την σημείωση ''παροχή υπηρεσιών'' όπως λέει ο συνάδελφος στο επισυναπτόμενο αρχείο #3 http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=3226 Μυρι στα έξοδα στην αιτιολογία ήξερα (εδώ το πέτυχα ) πως έβαζα ΜΟΝΟ το όνομα, εσυ γτ βάζεις και ΑΦΜ?(με τα γράμματα που κάνω δν παίζει να χωράει με τπτ) Μυρι στην απάντηση σου για το γραμ. είσπραξης του τσμεδε εννοείς το 7ψήφιο νούμερο πάνω δεξιά?
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 το ξέρω Σωτήρη, επειδή όμως για τα έξοδα ζητά επωνυμία + ΑΦΜαποφάσισα να το βάζω και στα έσοδα Oύτε στα έξοδα είναι απαραίτητο (ΠΔ 186/92, άρθρο 6 παρ. 1α ).
ee6077 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Εγώ που χρησιμοποίησα μπλάνκο στη στήλη αιτιολογία δαπάνης υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; είχα ξεχάσει να περάσω στα έξοδα το ενοίκιο ενός μήνα γι αυτό το τρίμηνο και όταν το κατάλαβα είχα αρχίσει να συμπληρώνω τη συγκεκριμένη γραμμή με κάτι άλλο... Το μόνο σίγουρο είναι ότι από δω και πέρα θα τα γράφω με μολύβι. αλλά το μπλάνκο αν το δει κάποιος τι θα πει;
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 To "διορθωτικό" να το αποφεύγεις όπως ο διάβολος το λιβάνι. Τα όποια σφάλματα θα διαγράφονται (δηλ. τραβάς μια γραμμή πάνω στην εσφαλμένη εγγραφή ) και θα ακολουθεί δεύτερη εγγραφή (η σωστή). Προσωπική γνώμη : δεδομένου ότι το διορθωτικό έσβησε αιτιολογία και όχι ποσό, εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
ee6077 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 απλα για να συμπληρωθεί σωστά χωρίς διορθωτικό θα πρεπε να αρχίσω να τραγουδάω "τραβάω λοιπόν σ'όλα μια κόκκινη γραμμή!" δηλ. να ξαναγράψω όλο το τρίμηνο!
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Δεν είναι απαραίτητο το συγκεκριμένο άσμα, δεδομένου ότι η διαγραφή μπορεί να γίνει και με "γραμμή" διαφορετικού χρώματος από το κόκκινο (πχ μαύρο, γαλάζιο κλπ , αρκεί να είναι μελάνι διαρκείας και να υπάρχει δυνατότητα να διαβασθεί ευχερώς αυτό που έχει διαγραφεί ). Εγώ δεν είπα να διαγράψεις όλο το τρίμηνο. Διαγράφεις τη συγκεκριμένη γραμμή.
ee6077 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Αν ξεχάσεις να περάσεις κάτι και είναι κατηλλειμένες οι επόμενες γραμμές; Στο τέλος δεν μπορείς να το βάλεις αφού πρέπει να είναι όλα με αυστηρή χρονολογική σειρά...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα