GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 (edited) Στην Ν Εύβοια όλοι οι επιστήμνονες έχουν δουλειά Εγώ ίσως να έχω και την λιγότερη σε σχέση με άλλους εδώ στην πόλη μου ακόμα και νέους συναδέλφους και παρά ταύτα δεν την προλαβαίνω Για άλλες επιστημονικές ειδικότητες ακόμα καλύτερα Σε βάθος χρόνου ειδικά η ύπαρξη μηχανικών αυξάνει την εργασία σε όλους Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα , αλλά σε βάθος χρόνου όχι άμεσα Να γιατί εμείς εδώ κάνουμε την πολιτική μόνοι μας και δεν περιμένουμε από άλλους να τα φτιάξουν Για αυτό το νοσοκομείο μας είναι από τα καλύτερα και από τα αντίστοιχα της Αθήνας Για αυτό παίρνουμε και βραβεία για το νοσοκομείο μας http://www.sofiascomments.com/2017/11/blog-post_15.html?spref=fb Edited Νοέμβριος 9 , 2017 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 (edited) Σαββατοκύριακο και η δουλειά στην περιφέρεια δεν σταματά Ο κόσμος στις ελιές και οι μπετονιέρες στα έργα Εικόνα σήμερα το πρωί Edited Νοέμβριος 12 , 2017 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios_m Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 έχει λάδι φέτος εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 Πολύ Για αυτό έχει γεμίσει το νοσοκομείο με κατάγματα Το αδιαχώρητο .... επικρατεί Είναι γεμάτες οι ελιές φέτος κα ιχωρίς δάκο παρότι δεν ράντισαν εδώ και δυο χρόνια ίσως και παραπάνω με ελικόπτερο Μάλλον η βαρυχειμωνιά που είχαμε και αργά μάλιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios_m Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 Μπράβο σας, διότι στην υπόλοιπη χώρα η ξηρασία δημιούργησε προβλήματα και πολύς κόσμος δε θα μπει στη διαδικασία και μάλιστα ορισμένα ελαιοτριβεία δε θα λειτουργήσουν καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Όταν ο υπόλοιπος κόσμος ψάχνει αν βρει ποιο κόμμα και ποιος πολιτικός λέει τα περισσότερα ψέματα σε κάποιες περιοχές παίρνουν το μέλλον στα χέρια τους και το φτιάχνουν μόνοι τους χωρίς να κλαίνε την μοίρα τους Η πολιτική είναι κάτι που ξεκινά και τελειώνει σε εμάς και όχι στο κοινοβούλιο μόνο Μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας το μέλλον μας καλύτερο αρκεί να δουλεύουμε με όραμα και αξίες http://www.sofiascomments.com/2017/12/blog-post_55.html?spref=fb Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2018 Φορτώνεται φουλ πέτρα για το εξωτερικό αυτές τις μέρες από το λιμάνι μας http://www.ikarystos.gr/2018/02/6000.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios_m Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2018 ως πότε θα κρατήσουν αυτά τα αποθέματα; έχει γίνει καμια ογκομέτρηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 (edited) Ένα πατριωτάκι συνάδελφος μας από τους βασικούς παράγοντες που έρχεται έστω και δειλά (με 10 άτομα προσωπικό ) η tesla στην Ελλάδα Η συνεντευξη από τον επίσης φιλαράκο και συντοπίτη αλλά και πανιωνάρα Μπιτσικώκο (θα του θυμώσω που δεν μου γνώρισε τον συνάδελφο αλλά φταίω και εγώ που με την πολύ εργασία δεν βγήκα συχνά έξω το περασμένο καλοκαίρι και ρε γαμώτο ξέρω και που του πήρε την συνέντευξη ) http://www.newsauto.gr/specials/people/o-gkourou-tis-ilektrokinisis-ine-ellinas/ Edited Μάρτιος 3 , 2018 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα