parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 να κανω και μια πιο δυσκολη ερωτηση.Επειδη εχω και ενα προγραμα σε DOS ,υπαρχει κατι (προγραμα πχ) που να με βαζει σε λειτουργια DOS.υπενθυμιζω οτι εχω WINDOWS 7.
cna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι σε dos emulator για τα windows 7. Τουλάχιστον όχι ακόμα.
parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 για τα προηγουμενα windows (xp) νομιζω υπηρχε καποια εφαρμογη που κυκλοφορουσε.
cna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Αν δεν κάνω λάθος από τα svista ακόμα είχε τραβήξει κόκκινη γραμμή στο dos η Microsoft.
parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 ναι-αλλα μηπως εβγαιναν προσθετα αλλα ξενα προγραματακια?
cna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Ίσως με κάποιο vmware - virtual machine...
DOOM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 virtual machine νομίζω ότι δεν δέχονται όλα τα 7άρια, δυστυχώς..
Occultist Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Το όριο αναγνώρισης είναι 3GB από τα 32άρια. Ναι, αλλά : α) Τo όριο μονής εφαρμογής στα 32ρια παραμένει 2 gb Θα πρέπει να χάσεις το διπλό κανάλι για να χρησιμοποιήσεις περιττή τιμή για ποσότητα μνήμης. Εκτός και αν βάλεις 4 που θα πηγαίνει το 1g τσάμπα (μπορεί και περισσότερο). Συμπέρασμα : Δε συμφέρει να βάλεις πάνω από 2gb σε 32ρια win.
sdim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 να κανω και μια πιο δυσκολη ερωτηση.Επειδη εχω και ενα προγραμα σε DOS ,υπαρχει κατι (προγραμα πχ) που να με βαζει σε λειτουργια DOS.υπενθυμιζω οτι εχω WINDOWS 7. http://www.dosbox.com/ Δωρεάν. Είναι φταγμένο για παιχνίδια κυρίως και αυτό σημαίνει ότι εχει πλήρη υποστήριξη και συμβατότητα στις περισσότερες λειτουργίες του DOS. Ως γνωστόν, οι προγραμματιστές παιχνιδιών εκμεταλεύονταν στο έπακρο τις ιδιαιτερότητες του λειτουργικού για να έχουν καλύτερες επιδόσεις τα παιχνίδια.
parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 συναδελφε sdim οχι απλα ευχαριστω,αλλα υπερ-υπερ-ευχαριστω.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα