Skeptikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Μολις πήρα την LH και μου είπαν 1600€ ΕΚ2-ΕΚ8 και 1500€ για pushover..απαράδεκτοι!Άλλα προγράμματα της αγοράς είχαν ήδη ενσωματωμένους τους ΕΚ..αλλά τι κάνεις τώρα..αλλάζεις πρόγραμμα? #177 Απλά αδιαφορείστε και πρός θεού μην κάνετε καμία βεβιασμένη κίνηση για αναβάθμιση. Θα πέσει η τιμή..
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 δεν θα πεσει συναδελφε...εξαρτασαι απο αυτους με την ισχυ των ΕΚ..
Angelosss Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Συμφωνώ ας περιμένουμε..άλλωστε απ'ότι έχω καταλάβει δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα η υποχρεωτική εφαρμογή των ΕΚ..αλλά ήθελα να ενημερωθώ απο πρώτο χέρι για να έχουμε κάτι απτό στα χέρια μας και όχι φημολογίες. Άντε να δούμε..
Athan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Παρ΄όλα αυτά τους είχα ρωτήσει επανηλειμμένως για κάποια πρόβλεψη κόστους και πάντα απαντούσαν γύρω στα 1000Ε! Τώρα το πως τα 1000 έγιναν 1600, δεν ξέρω. Σίγουρα υπερβολική τιμή!
cve Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Πάντως για κάποιον που θα θέλει να πάρει, Πεπερασμένα + pushover + ευρωκώδικες, όπως εγώ, μαζεύονται πολλά!!!!!!!!!!!!!
cve Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Αν είναι να δώσουμε τόσα, ναι είναι μια πολύ καλή λύση όπως και άλλες. Και γιατί να μην το κάνουμε? με τόσες δουλειές δηλ. μας τρέχουν τα χιλιάρικα απ' τα πατζάκια μας....
acnt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Bρε παιδιά, αντί να κάνουμε "διαφήμιση" στην LH, δεν μαζεύουμε εδώ Όλα τα προγράμματα για τους ΕΚ και τις τιμές τους ώστε να έχουμε μια σφαιρική εικόνα;
ilias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Αν είναι να γίνει αυτό που προτείνει ο acnt παρακαλώ να ανοιχθεί νέο θέμα και ας παραμείνει το παρόν ως έχει σε σχέση με το Fespa. ilias
acnt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Υπάρχει κανένα νεότερο επί του θέματος;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα