Archytas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 ως προς t Εάν ολοκληρώσεις την συνάρτηση έχεις την εξίσωση που δηλώνει την κίνηση και την μορφή της. 1
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Πάντως -πέρα απ' την πλάκα- το spam, ακόμη και σε μαθηματική μορφή, καλό είναι να έχει τα όριά του... Edit: Ναι, πράγματι, έλυσες σωστά... τις λάθος εξισώσεις, ως προς λάθος μεταβλητή, αποδίδοντας λάθος φυσική σημασία... = spam... (με το συμπάθιο, είσαι καλός κι αυτό φαίνεται. Οπότε δεν έχεις δικαιολογία )
Archytas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Οι εξισώσεις είναι σωστά λυμένες. Το spam που το βρίσκεις ? Σε ενοχλεί που έχουν λυθεί ? Εσύ το ζήτησες εξάλλου.
mikehellas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Με μια πρώτη σκέψη ιδιαίτερα σε τυχαία κάμψη μάλλον το Fussili θα αποδειχθεί ο νικητής αν ορίσουμε όμως ότι η κάμψη γίνεται στο επίπεδο που ορίζει η ταλιατέλα τότε ίσως και να έχουμε διαφορετικά αποτελέσματα...! θα ήθελα το λοιπόν διευκρίνηση ως προς αυτό! LOL!
pouaro Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Βοσκός εγώ, λέω ι) Το ζυμαρικό είναι ένα ψαθυρό υλικό κάτι σαν το σκυρόδεμα ιι) Η εφελκυστικη αντοχή του ψαθυρού είναι "μηδενική" σε σύγκριση με την θλιπτική αντοχή του Εγώ καταλαβαίνω ότι η κρίσιμη διατομή της ταλιατέλας θα υποβληθεί σε καθαρή θλίψη ενώ η αντίστοιχη του φουσιλίου θα υποβληθεί, με το καλημέρα (ίδια δύναμη), σε εφελκυστικές (κάμψη+διάτμηση) Είναι σαφές ότι το φουσίλι θα αστοχήσει πρώτο. Ως βοσκός, απορώ για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και θέλω να την ξανακάνετε να ψηφίσω και εγώ Και επιμένει ο "βοσκός"... αντί να συμπιέσουμε τα μακαρόνια ας τα εφελκύσουμε. ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΣ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα