parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 εγω αν ημουν ΕΣΠΑ ,θα εκοβα οσους πηγαν και πληρωσαν να κανουν αιτηση.ε δεν γινεται να μην μπορεις να κανεις μια αιτηση και να θες και ..επιδοτηση.
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Δεν είχα λεφτά για τη συμμετοχή μου και δεν έκανα αίτηση. Κι ακόμα δεν πληρώθηκα για να το μετανιώσω... Άτιμοι δήμαρχοι...
Spiderman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Επίσης μόνος έκανα την αίτηση. Skeptikos πας για συντονιστής? Από βιασύνη. Sorry, πάλι έχεις δίκιο
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 @Spiderman γιατί δεν την πακέταρες με την #8 ?
iosif76 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Μελετητής μου έκανε την αίτηση και επιδοτήθηκα (3 χρόνια Ελ.Επ., ύπαιθρος, ακαθάριστα > 25-30). Προτίμησα να δώσω 100 ευρώ παρά να φάω τα μούτρα μου με τα διαβάσματα του προγράμματος...
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Skeptikos πας για συντονιστής? Από βιασύνη. Sorry, πάλι έχεις δίκιο Όχι αλλό καλό είναι να διευκολύνουμε το έργο τους, όλων μας.
spy1551 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Δεν ήταν και πολύ δύσκολο να κάνεις την αίτηση.Κατέβαζες μία φόρμα από το site τους και την συμπλήρωνες. Εγώ επιδοτήθηκα με ακαθάριστα γύρω στα 18.000.Τα τεκμαρτά ήταν πολύ λιγότερα.
laouri Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 εγω αν ημουν ΕΣΠΑ ,θα εκοβα οσους πηγαν και πληρωσαν να κανουν αιτηση.ε δεν γινεται να μην μπορεις να κανεις μια αιτηση και να θες και ..επιδοτηση. Συμφωνώ απόλυτα ... Πραγματικά απορώ με αυτούς που "πετάνε" έτσι χρήματα
iosif76 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Προφανώς μιλάτε για "πεταμένα λεφτά" τώρα που εγκριθήκατε... Πόσοι όμως βρε παιδιά δεν εγκρίθηκαν από λάθος στην αίτηση? Προσωπικά, προτίμησα να δώσω 100 ευρώ (και να δώσω δουλειά σε άτομο που παλιότερα μου έδωσε δουλειά), παρά να να φάω τα μούτρα μου με τα διαβάσματα του προγράμματος...
gio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 οχι δεν πήρα επιδοτηση και την ηθελα..θα με βοηθουσε αρκετα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα