saradis1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 ναι. συμφωνω και εγω με εσας. θα κάνω καλήτερα με κλιματισμό. μια ερώτηση. έχω βγάλει τις απώλειες του κάθε χώρου. π.χ 1168 kcalh. πως προχωράω τώρα για να δω το μέγεθος σε btu των κλιματιστικών μονάδων? βγάζεις τα ψυκτικά φορτία? μήπως δουλεύει κάποιος το 4m να μου δώσει κάποιες κατευθύνσεις σε αυτό το κομμάτι?
CostasV Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Παρακαλώ να μην επεκταθούμε σε άλλα θέματα (όπως υπολογισμός ψυκτικών φορτίων κτλ) παρά ΜΟΝΟ στο θέμα που γράφει ο τίτλος. Για τα άλλα θέματα (υπολογισμός ψυκτικών φορτίων κτλ) η κουβέντα μπορεί να γίνει στα κατάλληλα θέματα.
saradis1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 ναι δίκιο έχεις. ειναι άλλο το θέμα. Δεν ήθελα λεπτομέριες, απλά σαν κινήσεις, σαν μπλόκ διάγραμμα πορείας εργασίας. Αλλά όντως ειναι άλλο θέμα.
pdk Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Υπάρχουν πολλά συστήματα κλιματισμού . Μπορείς να έχεις ψύξη με φρέον σαν να έχεις VRV και θέρμανση των χώρων και ζεστού νερού χρήσης τον χειμώνα . Είναι πολύ καινούργια συστήματα , πρίν ένα μήνα πήγα σε σεμινάριο γνωστής κλιματιστικής εταιρείας .
xafto Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 στο ίδιο μήκος κύματος (κλιματισμος) για κρεοπωλείο σε κτήριο πριν του 55 για αναθεώρηση μελέτη κλιματισμού απαιτήτε???
saradis1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2010 έκανα τη μελέτη κλιματισμού και ήταν όλα οκ. Μου ζήτησαν όμως και μια τεχνική έκθεση. Τι περιλαμβάνει η τεχνική έκθεση? Υπάρχει κάποιο υπόδειγμα ή κάποιο πρότυπο? Είναι κρίμα να είναι ολα τα άλλα εντάξει (υπολογισμοί, σχέδια κλπ) και να κολλήσω στη τεχνική έκθεση. Αν μπορεί κάποιος συνάδελφος να βοηθήσει παρακαλώ.
saradis1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2010 ή τι πρέπει να περιλαμβάνει μια τεχνική έκθεση κλιματισμού.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα