Μετάβαση στο περιεχόμενο

The end is the beginning is the end


rigid_joint

Recommended Posts

-1ο επιχείρημα: Μή στήριξη ---> μεγαλύτερη φορολόγηση στους έλληνες,άρα φαινομενική και μόνο εξοικονόμηση απο τις προσφορές των μεγαλοκαταστημάτων.

Συμπλήρωσε topografina

 

Δεν θέλω να συμπληρώσω επιχειρήματα γιατί φοβάμαι ότι θα γίνω κουράστικη. Τα χουμε ξαναπεί σε άλλη συζήτηση. Ο νοών νοείτω!!!!!! (Σωστά το 'γραψα άραγε?)

Αααα και να ζητάμε αποδείξεις απ' όλους πια. Κάποιοι φοροδιαφεύγουν συστηματικά........

Στα μπαράκια η ένα ποτό πιείς ή πέντε απόδειξη για ένα σου φέρνουν!!

Link to comment
Share on other sites

Μια γνωστή μου σε παρόμοια περίπτωση κατέβαλλε το αντίτιμο που έγραφε αυτή η μια απόδειξη. Σε χρόνο dt ο μαγαζάτορας είχε εκδόσει απόδειξη με όλα τα υπόλοιπα ποτά...

Link to comment
Share on other sites

To διαβασα το πρωι. Εκνευριστικα πραγματα. Δεν μπορω να καταλαβω πως εχουν στηθει και λειτουργουν ετσι τα τραπεζικα συστηματα.

Τι δ!@0** κανονες εχουν?

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχουν κανόνες. Ο άκρατος καπιταλισμός ή φιλελευθερισμός όπως αποκαλείται δεν θέτει κανέναν κανόνα. Θεωρεί πως το σύστημα θα ισορροπήσει μόνο του και πως η αγορά μόνη της θα θέσει κάποια στιγμή τους δικούς της κανόνες μέσω της προσφοράς και της ζήτησης. Κάπως έτσι φτάσαμε σε αυτά τα χάλια...

Link to comment
Share on other sites

Για αυτό ακριβώς και θα ήταν απόλυτα ηθικό, να δηλώσουμε χρεοκοπία, να τους πούμε "δεν παίρνετε ούτε cent" και να αφήσουμε τις κουταμάρες του στυλ "χρωστάμε και πρέπει να πληρώσουμε", "δινώ και το μισθό μου για την Ελλάδα", "τους κοροϊδεύμε και ήρθε ο λογαριασμός" και λοιπές αφελείς μπαρούφες. Να φάνε την πιστολιά και να τα κάνουν προσάναμα τα παλιόχαρτά τους.

Κάποιοι αποφάσισαν κάποτε να εφαρμόσουν ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, βασιζόμενοι (στην καλύτερη περίπτωση και αν αποκλείσουμε την ύπαρξη δόλου) σε αδοκίμαστες "οικονομικές θεωρίες". Και είμαι βέβαιος πλέον, ότι οι δικοί μας κυβερνώντες των τελευταίων δεκαετιών (και όχι μόνο αυτοί) δεν μπορούσαν να συλλάβουν καν τη συνολική εικόνα κα την εξέλιξη που θα υπήρχε. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να δεχτούμε να πληρώσουμε εμείς το σφάλμα τους.

Link to comment
Share on other sites

tpanag η πρώτη παράγραφος καταγράφει την μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι στην ακατάσχετη παροχολογία του '80 κανείς δεν είπε όχι. Στην ακατάσχετη αδράνεια και κλοπή δημοσίου χρήματος κανείς δεν είπε ΣΤΟΠ! Όταν μπήκαμε στο ευρώ κανείς δεν αντέδρασε για τις αδιανόητες αυξήσεις προϊόντων της τάξης του 350%. Κανένα ΥΠΟΙΟ τότε δεν κατέγραψε την αύξηση κατά 400% του πληθωρισμού. Σήμερα δε κανείς μας δεν θα χαλάσει την ηρεμία του για να βγει στο δρόμο και κατ' εφαρμογή του Συντάγματος να απαιτήσει το "κρέμασμα" των πολιτικών. Γιατί; Μα γιατί (επί παραδείγματι) ρίξαμε τόσο χαμηλά την αξιοπρέπειά μας που θεωρούμε εργασία τις συμβάσεις τύπου stage! Δεχθήκαμε λοιπόν από την μια οι νέοι να δουλεύουμε με συνθήκες μεσαίωνα (χωρίς ασφάλεια, χωρίς ωράριο κλπ) και από την άλλη οι παλαιότεροι να χρησιμοποιήσουμε τις νέες γενιές για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα δικαιώματα. Πχ σύνταξη των 3.000 ευρώ με εισφορές (ανηγμένες σε ευρώ) των 200 ευρώ το μήνα με 25 χρόνια υπηρεσία κλπ κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Eφημεριδες,αρθρα,ειδησεις,αλλα...σταρατα

 

""Σήμερα, 23 Απριλίου του 2010, η χώρα και επίσημα πλέον εάλω! Πλέον έχουμε το χειρότερο και πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμη δικτατορία, την οικονομική κατοχή. Γιατί μερικές δεκαετίες νωρίτερα, μπορεί να διώξαμε τα γερμανικά, τα ιταλικά και πολλών ακόμη κρατών στρατεύματα, σήμερα, όμως, παραδώσαμε τα κλειδιά της χώρας στο ΔΝΤ(Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) και στην Ευρωπαϊκή Ένωση."""

 

http://www.fcpaok.gr//content/view/2539/108/

 

ΠΑΟΚ εισαι..

Link to comment
Share on other sites

Γίνε η αλλαγή?.... Παιδιά εγώ έγινα η αλλαγή, και είμαι τώρα ο τρελός του χωριού.

Και πρώτα το πίστευαν μόνο οι άλλοι.

Τώρα αρχίζω να το πιστεύω και εγώ

Προσπαθώ να προστατέψω

ΓΙΑ ΜΑΣ

 

ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

 

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τρελός σου λέω... τρελός και με πατέντα?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.