Μετάβαση στο περιεχόμενο

The end is the beginning is the end


rigid_joint

Recommended Posts

εγώ θα είμαι λίγο αιρετικός στις σκέψεις σου.

1. Στις επόμενες εκλογές ψηφίζουμε όλοι, αλλά μικρά κόμματα μη κοινοβουλευτικά για να πέσουν τα ποσοστά τους. επουδενί δεν απέχουμε. ή ρίχνουμε λευκό ή άκυρο. Όταν αρχίσουν να βγάζουνε ποσοστά 25-30% ίσως κάτι νιώσουν

θα νιώσουν τι? και με ποιο σκοπό? θα πω ότι έχεις κάνει μια ανολοκλήρωτη σκέψη.

2. Καθιστική διαμαρτυρία κάθε απόγευμα στην πλατεία συντάγματος, χωρίς να απέχουμε από τις δουλείες μας. Η απεργία και η πορεία δεν έχει πλέον αξία

οι Ε.Ε. δουλεύουν και το απόγευμα

3. Σεβόμαστε τον διπλανό μας και το χώρο που ζούμε. Σταματάμε στην διάβαση πεζών, δεν καπνίζουμε σε κλειστους χώρους ( και γω καπνιστής είμαι), πετάμε όλα τα σκουπίδια σε κάδους.

αυτό έχει να κάνει με το έλλειμμα παιδείας και δείχνει ότι εκτός το δημοσιο-οικονομικό πρόβλημα έχουμε και τεράστιο ηθικό. δεν επηρεάζει όμως τα spreads το γεγονός ότι δεν σταματάμε στις διαβάσεις. και ιεραρχικά πρωτεύον είναι τα spreads σήμερα. αυτά θα αφορούν την επόμενη μέρα (αν υπάρξει επόμενη)

4. Δεν σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτούλη μας. άμα θέλουμε να πετύχουμε κάτι πρέπει να γίνουμε ομάδα. Το παρτιλίκι είναι στην ουσία η εφαρμογή του διαίρει και βασίλευε.

αυτό αφορά κοινωνίες πραγματικά ελεύθερες. οι τελευταίες ήταν του Κρο Μανιόν. στον καπιταλισμό ισχύει "ο θάνατος μου, η ζωή σου" (δεν φτάνουν για όλους γι' αυτό)

5. γινόμαστε επαγγελματίες στις δουλειές μας, και δεν κοιτάζουμε μόνο τι πέρνουμε αλλά και τι προσφέρουμε στον εργοδότη μας.

αυτοί κάνουν πως μας πληρώνουν και εμείς κάνουμε ότι δουλεύουμε

6. Προσπαθούμε να δώσουμε λίγη κουλτούρα στην ζωή μας.

δεν είναι επείγον αυτή τη στιγμή

7. δίνουμε αξία στα πιο απλά πράγματα στην ζωή μας.

σωστά αλλά έτσι δεν προχωράς

8. Σταματάμε να θεωρούμε ότι η ευτυχία σχετίζεται με βάση το αμάξι, το κινητό ή το πορτοφόλι μας γενικότερα.

δεν έχει να κάνει τόσο με την ευτυχία αλλά με την ελευθερία. και δυστυχώς διαχρονικά η ελευθερία προκύπτει από την ποσότητα χρήματος που έχουμε στην τσέπη. μόνο έτσι απαλλάσσεται κάποιος από τις υποχρεώσεις του.

9. μαθαίνουμε στα παιδιά μας την αρχή του σεβασμού ( όχι την παθητικότητα ή το καβαλίκευμα).

προϋποθέτει να την κατέχουμε εμείς οι ίδιοι πρώτα

10. Κάθε μέρα, κάθε στιγμή σκεφτόμαστε και κάνουμε πράξη το

είμαι κύριος του εαυτού μου, είμαι μέρος ενός συνόλου. δεν είμαι μόνος μου..

απαντήθηκε παραπάνω

 

-------------------------------------------------

Εαν δεν μπουν φυλακή αυτοί που φάγανε τα χρήματα δεν... (οι πολιτικοί δηλαδή...)

το να μπουν φυλακή είναι το λιγότερο. πάλι θα τους συντηρούμε σαν κρατούμενους. το θέμα είναι να γίνει ανάκτηση έστω και μέρους των απαλλοτριωμένων

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε βάλει τους εμπρηστές να σβήσουν την φωτιά.

Και για να πούμε την αλήθεια, αυτούς μας πασάρουν από την τηλεόραση, αυτούς ψηφίζουμε.

Αν ένα μεγάλο κράτος τους χρηματοδοτήσει, τους τα γυρνάνε πίσω σε υπέρογκα κοστολόγια αγαθών που αγοράζουμε από αυτούς.

Να βάλουν φυλακή τους εαυτούς τους?

Για να καταλάβεις ένα κράτος, υπάρχουν δύο τρόποι.

Ο πόλεμος,

Το χρέος.

Είμαστε και ωραίο οικόπεδο, με καλό υπέδαφος, και στρατηγικό σημείο για τον έλεγχο πολλών ηπείρων.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?

 

Διεγράφη καθώς υπήρχε αναφορά σε τρίτο πρόσωπο χωρίς να είναι βέβαιο αν το κείμενο έχει συνταχθεί από αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Ήρθε επιτέλους το τέλος.......

 

Τον Αύγουστο με τα νέα-νέα-νέα μέτρα που έρχονται έρχεται κ η ώρα να εγκαταλείπουμε την άδικη τούτη χώρα.

 

3 νεκροί σήμερα:''θέλει νεκροί χιλιάδες-να'ναι στους τροχούς-θέλει κ οι ζωντανοί να-δινουν το αίμα τους''............

 

Έτσι,για να μάθετε να ψηφίζετε Jeffrey.Μου τα' λεγε η γιαγιά μου,μόλις είχε αγοράσει διαμέρισμα το 60 κ με το Γιωργάκη τον πρεσβύτερο πήρε μετάθεση.Ευχή και κατάρα μου' δωσε να μην ψηφίσω ποτέ αυτό το κόμμα.

 

Τα λέει όλα κ η υπογραφή μου.

 

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...................:lol::lol::(:(

 

Κρίμα στην έγκυο που την έκαψαν ζωντανή σήμερα............αλλά έτσι είναι ο εξαγριωμένος όχλος........''τον πίνακα κ τον καβγά από μακριά''..........

 

Άντε γεια........

 

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΗΛΑΔΗ:ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ????ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΡΩΩ ΕΓΩ ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ??????ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΟΓΕΡΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ?

 

ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ ΡΕ.

Link to comment
Share on other sites

Κάτσε βρε zavi τώρα.

 

Οσοι δούλεψαν πλήρωσαν εισφορές. Τα λεφτά των ταμείων οι κυβερνήσεις μας τα 'καναν φύλλο και φτερό. Οχι οι συνταξιούχοι .

Link to comment
Share on other sites

Οι συνταξιουχοι της ολυμπιακης που βγηκαν στα 50 στη συνταξη κουβαλωντας βαλιτσες στα αεροδρομια για 3 μηνες δεν δουλεψαν. Ξερω μερικους εδω. Την περνανε φινα.

 

Ο πατερας μου που εφαγε τα νιατα του στη θαλασσα να ταξιδευει στα καραβια, και μετα κολλαγε βαρεα του ικα, συνολικα ενσημα απο τα 16 του, και να περιμενει να παει 65 να παρει 500 ευρω συνταξη εχει δουλεψει και δουλευει ακομα αρκετα

 

Οποιος εχει πληρωσει εισφορες καλως εχει απαιτηση να παρει την προβλεπομενη συνταξη.

Και οποιος απο τα αποθεματικα ταμειων, οπως πιο παλια με το ΝΑΤ εδωσε συνταξεις σε ατομα που δεν ειχαν δωσει ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, παλινοστουντες και καλα και αθλητες, για να τον ξαναψηφισουν, να μην βρει αναπαυση η ψυχη του ΠΟΤΕ

Γιατι δεν λεγονται αυτα? Εχουν θεοποιησει καραμανληδες και παπανδρεηδες, τους καταστροφεις της χωρας.

Link to comment
Share on other sites

Οσοι δούλεψαν πλήρωσαν εισφορές. Τα λεφτά των ταμείων οι κυβερνήσεις μας τα 'καναν φύλλο και φτερό. Οχι οι συνταξιούχοι .

 

Man,γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο πατέρας του Jeffrey,έδωσε συντάξεις σε ''αντιστασιακούς'' και σε κάθε καρυδιάς καρύδι που δούλευε μια ζωή μαύρα.

 

Γενικά τώρα:

 

Μην λέτε ''οι πολιτικοί τα έφαγαν''.7 στους 10 ανθρώπους σε αυτή τη χώρα μια ζωή ψήφιζαν είτε Δρακουμέλ είτε το σόι του Jeffrey.Οι υπόλοιποι 3 στους 10 κάθονται κ τον πίνουν μια ζωή,για να περνάνε καλά οι άλλοι 7 στους 10.

 

ΑΥΤΟ δεν είναι εθνική διάσπαση?Οι ίδιοι 7 στους 10 δεν το προκάλεσαν αυτό?

 

Α ρε τσογλάνια κομματόσκυλα,ήρθε κ η δική σας ώρα επιτέλους να καείτε ζωντανοί..........που μου βάλατε να κουβαλάω άλλα 2 άχρηστα στόματα.ΦΤΟΥ σας ρε γύφτουλες,που θα το παίξετε κ αθώες περιστερές.

Link to comment
Share on other sites

Καλά ρε συ Zavi, οι 7 στους 10 τους ψήφισαν όπως λες, αυτόματα τους κάνει και κομματόσκυλα ? Και περνάνε καλά ? Τόσο σίγούρος είσαι ?

Εστώ ότι έιναι έτσι όπως τα λες, και πάλι με αυτά που γίνονται τώρα πιστεύεις ότι θα θίχτουν αυτοί οι 7 στους 10 ? 'Η και πάλι οι υπόλοιποι 3 στους 10 θα θιχτούν ? Μαζί με αυτούς και εσύ ?

Πιστευουμε πραγαμτικά ότι αυτός που θίγεται σήμερα είναι ο "συνταξιούχος" των 5.000 € ή ο συνταξιούχος των 500 € ?

Αυτός που θα θιχτεί λίαν συντόμος είναι ο Δ.Υ. των 5.000 € ή ο χαμηλόμισθος του ιδιωτικού τομέα και ο άνεργος ? Τα έχετε δει τα νέα μετρά ?

Μήπως νομίζουμε ότι αυτό που μας *ενοχλεί* έιναι αν θα κόπει το 8% από τα επιδόματα των Δ.Υ. ? Καλά κανει και τους τα κόβει, άλλο είναι το πρόβλημα μας.

 

Μάλλον ζω σε άλλη χώρα μου φαίνεται. Οι συνταξιούχοι, οι χαμηλόμισθοι και οι άνεργοι φταίνε όχι οι πολιτικοί, οι διαφθαρμένοι Δ.Υ., οι ανάλγητοι επιχειρηματίες, τα λαμόγια και οι μεγαλοεργολάβοι Δ.Ε.

Link to comment
Share on other sites

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000

Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια) !!!!

αυτή η βλακεία έχει γεμίσει τα mailbox και διάφορα blog. αν αυτό ίσχυε και ριχνόταν στην αγορά μια τέτοια ποσότητα, είναι βασική αρχή της οικονομίας, ότι η μεγάλη προσφορά ρίχνει κατακόρυφα τις τιμές. θα έπιανε βαριά 96$ δολάρια σκέτα χωρίς τα μηδενικά.

 

αλλά κυρίως η διάδοση αυτών των βλακειών οφείλεται στο ότι ακόμη και τώρα, εδώ που έχουμε φτάσει, θέλουμε να συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι κάτι θα συμβεί και χωρίς δουλειά θα γίνουμε πλούσιοι (πολύ πετρέλαιο, πολύ ουράνιο κλπ και εργασία γιοκ)

Link to comment
Share on other sites

αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι μια εικόνα από το μέλλον της Ευρώπης. για τη χώρα, τα διαρθρωτικά προβλήματα είναι μέρος του προβλήματος αλλά μόνο ένα μέρος. το πρόβλημα είναι ότι δεν κόβεται χρήμα και το χρέος που έχει συσσωρευθεί στην Ευρώπη είναι τεράστιο. τα διορθωτικά διαρθρωτικά μέτρα είναι σίγουρα αναγκαία και δεν αποδίδουν άμεσα. όμως πιο αναγκαίο είναι σήμερα αφενός να γίνουν αναδιαρθρώσεις χρεών σε όλη την ευρώπη και αφετέρου να κοπεί χρήμα ώστε και πληθωριστικά να μειωθούν.

 

βλέπετε και οι αγοραστές χρεών πρέπει να αναλάβουν ένα μέρος της φούσκας, γιατί περί αυτού πρόκειται. και αυτό το ξέραν (π.χ. γιατί το ελληνικό spread είναι τόσο παραπάνω του γερμανικού? άρα εν γνώσει τους αναλάμβαναν το ρίσκο με αντάλλαγμα μεγαλύτερες αποδόσεις) αλλά δεν μπορεί να γίνει σήμερα. πιθανά σε ένα χρόνο για να ετοιμαστούν κυρίως τα PIIGS.

 

άλλωστε η μέρκελ εκεί οδηγεί τα πράγματα πλέον, σε ελεγχόμενες πτωχεύσεις (σωστά κατά τη γνώμη μου εδώ που έχουμε φτάσει). τι θα συμβεί? κανείς δεν ξέρει γιατί δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο. σίγουρα όμως ήρθε η ώρα να κοπεί νέο χρήμα

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.