zazeng Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 (edited) 22 ώρες πριν, ΝΙΚΟΣΤΡΙ said: θες πολυ δουλεια για τα σοβαρα ......για τα γεροντια της παρεας κ όμως ΝΙΚΟΣΤΡΙ μου έστειλε μνμ παληκαράκι και μου μίλαγε στον πληθυντικό, μίλα στον ενικό ρε του λέω, σε πέρασα για μπάρμπα λόγω fortran μου απαντάει.... 😆😆😆😆😆😆 θεούλης! η αλήθεια είναι ότι πλέον θέτω σοβαρή υποψηφιότητα για μπάρμπας αφιερωμένο στο μαχητικό κ μαχόμενο συνάφι, καλό ΣΚ Edited Οκτώβριος 16 , 2020 by zazeng
ChristinaK Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 1 λεπτό πριν, zazeng said: , σε πέρασα για μπάρμπα λόγω fortran μου απαντάει.. χαχαχαχα,να σαι καλά αλήθεια....
zazeng Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 (edited) 28 λεπτά πριν, ChristinaK said: χαχαχαχα Δεν ηταν δικιά μου ατακα, αλλά κ γω ακόμα γελάω οπότε το θυμάμαι, τώρα έμαθα τους κάνουν mathcad (αντί μια python οι ελεεινοί, τουλάχιστον η Fortran ήταν free...) Αλλά Χριστίνα το παρόν θρεντ απαιτεί να συνοδεύονται κ από άσμα τα ποστ! Εγώ τους κοτσάρω κ αφιέρωση. Στους μπαρμπάδες λοιπόν.... https://youtu.be/5rYXcmVSeBU Edited Οκτώβριος 16 , 2020 by zazeng 1
tetris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2020 εμείς (οι μπαρμπάδες) δεν είχαμε ρέιβ, αλλά αυτό κι αυτό και στα καθ ημάς: 2 1
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2020 εγώ αν και millennial ακούω τραγούδια για ηλικιωμένους, πχ εδώ ενα που μιλάει για οικονομικά, για το ΚΑΠΗ του michanikos αφιερωμενο εξαιρετικά και ένα άλλο, 1
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2020 (edited) . Edited Οκτώβριος 17 , 2020 by AMHxaNos
zazeng Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2020 (edited) όταν κάτι καθορίζει ένα καινούριο genre γίνεται timeless, σαν τη fortran ενα πράγμα (τη lisp, την prolog, τη smalltalk κτλ κτλ) @tetris ζήλεψα τώρα... (πάντως "φαίνεσαι" νεότερος, έτσι τσίλικα που τα λες) @AMHxaNos να μεγαλώνεις όμορφα, τα γ***μένα περνάνε σα νεράκι Gen X εδώ, προτελευταία χρονιά της. Να κ εγώ έτσι κούκλος είμαι, με μακρύ μούσι αντί για μαλλί 🤣🤣🤣 ωπ ξέχασα την αφιέρωση σας αφιερώνω και στους δύο το πρώτο κομμάτι από αυτό το λάιβ: Edited Οκτώβριος 17 , 2020 by zazeng 1
tetris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2020 μερσί για την αφιέρωση 18 ώρες πριν, zazeng said: ... "φαίνεσαι" νεότερος, έτσι τσίλικα που τα λες) Να σας πω, βασικά νιώθω 18- .., τα γ***μένα περνάνε σα νεράκι Άσε καλύτερα, όσο μεγαλώνεις, το νεράκι γίνεται ορμητικό ποτάμι .. κι όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο νωρίς ξυπνάμε 1
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2020 11 ώρες πριν, tetris said: κι όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο νωρίς ξυπνάμε με όμορφες αναμνήσεις ..........όταν γράφαμε με περισπωμένες κ τονίσαμε κ τις μονοσλλαβες...... τετοια μερα πριν 39 χρονια θα τον μεθυσουμε τον ηλιο 18 10 1981 1
tetris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2020 μάλλον το κρασί ήταν πειραγμένο γιατί όταν "ξυπνήσαμε" είχαμε πονοκέφαλο... έστω κι έτσι, ήταν μια καλή εμπειρία μάθαμε να αποφεύγουμε τις "μπόμπες" και τα "ξίδια"
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα