ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2021 all time classic.....όπως λέει κ ένας φίλος μουσικός παραγωγός σε γνωστό fm της πόλης...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2021 μου το έστειλε φίλος μηχανικός που βγάζουμε μαζί μια μελέτη για ένα συγκροτημα 10 aribnb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2021 (edited) ΤΟ βρήκα απλά υπέροχο ... Edited Μάιος 23 , 2021 by georgegaleos 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2021 1 ώρα πριν, georgegaleos said: ΤΟ βρήκα απλά υπέροχο ... κομμάτια ζωής.... η παιδική μου ηλικία (αρχές -μέσα 70) ....με έπιασε κατάθλιψη...πάω να την πνίψω με τσίπουρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2021 On 23/5/2021 at 9:33 ΜΜ, ΝΙΚΟΣΤΡΙ said: στο θέμα με τη μάσκα απαντάω επειδή με την κλιματική αλλαγή θα ανέβει η θάλασσα, από αύριο όλοι κυκλοφοράμε με σωσίβιο. υποχρεωτικά. αλλιώς πρόστιμο 300 eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2021 (edited) σαν σήμερα θα είχε γενέθλια η φίλη μου που πίναμε τα παλιά τα χρόνια κανα καφέ στο floral Edited Ιούνιος 1 , 2021 by imhotep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2021 23 ώρες πριν, imhotep said: επειδή με την κλιματική αλλαγή θα ανέβει η θάλασσα, από αύριο όλοι κυκλοφοράμε με σωσίβιο. υποχρεωτικά. εχω κ απ'αυτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2021 Γειά στο στόμα σου γερόλυκε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2021 κ εκει που εισαι βουτηγμένος έως το γόνατα μέσ στο σηπτικό του μπιτσομπαρου κ προσπαθείς μαζί με τον υδραυλικό να ξεμπουκώσεις τον κοπτήρα του λυμάτων απο την σερβιέτα ακούς αυτό.....ΕΕ!! δε γαμ.... καλοκαίρι είναι , κ μες το καλοκαίρι συμβαίνουν πολλά ....πολλά κ παράξενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα