ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2023 (edited) Οταν ήμασταν στα ντουζένια μας .....17αρης ένα από τα πρώτα έθνικ σε διασκευή με ηλεκτρονικό ήχο που έγινε επιτυχία ..... 1984.... Edited Ιανουάριος 28 , 2023 by ΝΙΚΟΣΤΡΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2023 35 λεπτά πριν, ΝΙΚΟΣΤΡΙ said: Οταν ήμασταν στα ντουζένια μας ..... το ανατολίτικο το έχουμε στο αίμα μας ε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2023 1 hour ago, ΝΙΚΟΣΤΡΙ said: Οταν ήμασταν στα ντουζένια μας .....17αρης ένα από τα πρώτα έθνικ σε διασκευή με ηλεκτρονικό ήχο που έγινε επιτυχία ..... 1984.... Μετά έκανε και μια συνεργασία με τις αδερφές του ελέους (Sisters of Mercy) και ήρθε και έδεσε το γλυκό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2023 11 ώρες πριν, Didonis said: το ανατολίτικο το έχουμε στο αίμα μας ε...... εμ, 400 χρόνια είναι αυτά όλο και κάτι θα έχουν αφήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoste Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2023 Pop corn ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2023 (edited) και μια άλλη εκδοχή... με αναφορά (όπως λέγεται) στην κόρη του και, μιας και πήγαμε σε εκείνη την εποχή παραπλεύρως αλιευθέν... Edited Φεβρουάριος 4 , 2023 by tetris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2023 καιι δεν μου λέτε και εμένα, η Ofra η Haza μαζί με τους Sisters of Mercy ποιό τραγούδι έλεγαν μαζί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2023 41 minutes ago, Arche said: καιι δεν μου λέτε και εμένα, η Ofra η Haza μαζί με τους Sisters of Mercy ποιό τραγούδι έλεγαν μαζί? Τον Ναό της Αγάπης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα