parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 και επισης ειχαν μελοποιησει και Καρυωτακη.και αυτη αξιολογη δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokbel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Όλοι οι δίσκοι της Λένας Πλάτωνος είναι πολύ πολύ αξιόλογοι. Σου προτείνω και τον τελευταίο της το "Ημερολόγια" Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
is200drifter Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Απόψε μ εγκατέλειψες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpan1983 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 επισης το πιο "ροκ" κοματι ολων των εποχων Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 κατι πιο ελαφρυ γιατι φυγανε ολοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samdreamth Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 π ώ ς δ ο υ λ ε υ ε τ ε? με το ντριγκι ντραγκα και τους παραμορφωτες και τα ντραμς σε παροξυσμο? Και μπορειτε ετσι να συγκεντρωθητε? Δε λεω οτι εγω ακουω μονο κλασσικη οταν δουλευω αλλα την εχω τη μουσικη για background. Πώς γινεται να σκεφτειτε με background heavy metal? Που δεν φανταζομαι να το βαζετε και σιγα. Για πειτε ρε μαγκες να καταλαβω. Εννοείται πως δεν βάζεις μουσική σιγά (για rock/metal αναφέρομαι)... Προσωπικά "φουλ τσίτα" έχω την μουσική στα ακουστικά (για να μην ενοχλώ και τους συναδέλφους). Με ανεβάζει και με κάνει να δουλεύω πιο αποδοτικά, με ξυπνάει κατά κάποιον τρόπο... Και πίστεψε με, μια χαρά σκέφτεσαι και αποδίδεις στην δουλειά σου... Εγώ πάντως το έχω κάνει σύστημα εδώ και 10+ χρόνια ακούω μουσική ό,τι κι αν κανώ (διάβασμα, δουλειά κλπ), αρκεί να το επιτρέπουν οι συνθήκες... Πάντως ειδικά στην συγκεκριμένη δουλειά που είμαι τώρα αν δεν άκουγα μουσική θα βαρούσα το κεφάλι μου στον τοίχο από το ζόρι που τρώω ώρες ώρες... Πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι κατάφερα να σου απαντήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dix e6 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 (μην γελασετε αλλα υπηρχε συγκροτημα Ελοι η κατι τετοιο?) eloy ναι progressiv rock απο τη δεκαετία 70 Eloy - Poseidon's Creation - PART I. λοιπον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eva Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 σκαλωμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα