ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 επιτέλους!!! μια γνήσια λαϊκή ερμηνεύτρια που δεν χρειάζεται να κουνάει τα πισινά της κ να προβάλει το μπούστο της για να μας εντυπωσιάσει, αρκεί η φωνάρα της Για τη πάρτη της κατεβάζω μπουκάλια (το Γιαννάκη που περπατάει )
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 (edited) Αυτη την στιγμη η γυναικα μου μιλαει στο τηλ με την νυφη της η κουβεντα εχει πολυ γελιο..... και το γελιο της ειναι οτι πιο ομορφο και αισιοδοξο εχω ακουσει σημερα.... και χθες και προχθες και.... Edited Σεπτέμβριος 10 , 2012 by OTTO_engine
Romanos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 (edited) Edited Σεπτέμβριος 10 , 2012 by Romanos
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 και το γελιο της ειναι οτι πιο ομορφο και αισιοδοξο εχω ακουσει σημερα.... και χθες και προχθες και.... Μπράβο φίλε μου!! Όλοι πρέπει να έχουμε ανθρώπους που μπορούν να μας κάνουν ευτυχισμένους μόνο που υπάρχουν και είναι καλά!!! Κι εγώ έχω τουλάχιστον 5!!!
aithilenio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Αυτη την στιγμη η γυναικα μου μιλαει στο τηλ με την νυφη της η κουβεντα εχει πολυ γελιο..... και το γελιο της ειναι οτι πιο ομορφο και αισιοδοξο εχω ακουσει σημερα.... και χθες και προχθες και.... Μου άρεσε αυτό ρε φίλε.... Πράγματι.
is200drifter Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 Αθάνατος μπάρμπα Τάκης...Τι να λέμε τώρα,ανατριχιλα!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα