σιδερας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Για ακούστε το χαλαρά! http://www.youtube.com/watch?v=D-Fz47l-uHw Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 abenetos, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. george_RES, τί μου θύμησες τώρα αντίχριστε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Θέλετε να το σκληρύνετε έτσι? Πάρτε κι αυτό! YEAH!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george_RES Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 george_RES, τί μου θύμησες τώρα αντίχριστε!!! δεν λεω καλα τα ησυχα αλλα οταν λεμε για rock , o ανθρωπος απλα ειναι η προσωποιηση του !! :-) Ζητω ο LEMMY !!xaxaxaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Ώρα για headbanging! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 (edited) δεν λεω καλα τα ησυχα αλλα οταν λεμε για rock , o ανθρωπος απλα ειναι η προσωποιηση του !! :-) Ζητω ο LEMMY !!xaxaxaxaxa Μόλις το πέτυχα. Απλά, δεν υπάρχει!!! :lol: Edited Δεκέμβριος 18 , 2012 by ted78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george_RES Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 (edited) respect !!!! Ώρα για headbanging! Respect !!!!!! χαιρομαι που βλεπω οτι ακομα κ οι μηχανικοι ειναι headbanger εστω κ εαν μεγαλωσαμε :P Αλλα εχω ενα δυνατο κ total european Μολις ειδα το sticker !! xaxaxaxaxax +10000000000000000 http://www.youtube.com/watch?v=e502auOnLuA Edited Δεκέμβριος 18 , 2012 by george_RES Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 (edited) ... Respect !!!!!! χαιρομαι που βλεπω οτι ακομα κ οι μηχανικοι ειναι headbanger εστω κ εαν μεγαλωσαμε :P ... Έκανα τις ασκήσεις του ΝΙΚΟΣΤΡΙ για τον αυχένα στο άλλο θέμα και βρήκα την υγειά μου! Edited Δεκέμβριος 18 , 2012 by ted78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george_RES Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 ναι τις εκανα κ εγω αλλα οπως ειπε κ ο ikaros13, μαυριλα συναδελφε, μαυριλα !!!!!χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Ναι ρε φίλε....μπίχλα σου λέω...Αγγλίδα ξημερώματα στο West End έξω από Hippodrom, ξυπόλυτη είχε μαζέψει 5-6 γόπες... Η πλάκα είναι ότι μέσα τα φορούσε, αλλά έξω φαίνεται την έκοψαν...Την έκανα σφαίρα που ήθελα και one night stand...χαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα