GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 (edited) Συνεχίζω με την πατριώτισσα μου από Κάρυστο και σύζυγο φίλου εργολάβου οικοδομών Μαρία Θωμά από το όμορφο χωριό του Αγ Δημητριού προς Καλλιανού Γιατί στην πόλη μου έχουμε και πολιτισμό Edited Ιανουάριος 30 , 2014 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Τύφλα ναχει το Σάλτσμπουργκ.....................γειά σου Τζώρτζ με τα ωραία σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos_ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 ωραιο τραγουδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΑΦΙΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Τόξερα εγώ οτι είσαι κρυφοκουμμουνιστής καί σαρέσουν τα ρώσικα τραγούδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 τώρα.. δεν το κάνω σαν τα κανάλια που θα τη θυμηθούνε ξαφνικά αλλά σαν τιμή και από παιδικό απωθημένο όταν σε "αναψυκτήριο" στη Θεσσαλονίκη πιτσιρικάς έβλεπα τους "οπαδούς-καταναλωτές" ψήφιζαν καλύτερη τραγουδίστρια τη νιάου-νιάου και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν ψήφιζαν το αηδόνι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 @imhotep Είμαι της ίδιας εποχής που μεγάλωσα με τα τραγούδια της...μόνο λίγο μεγαλύτερος απο πιτσιρικάς Τέλος πάντων...επαυξάνω γι' αυτό που λές και αποδεικνύει το πόσο συστημική ήταν και είναι η κοινωνία μας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα