corsakias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Το περιστρεφομενο καβουρντιστιρι που υποτιθεται θα κοιμησει τη μπεμπα μου... Sent from my iPad using Tapatalk
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 (edited) για όσους , όταν αγοράζαμε τις κασέτες του , δεν ξέραμε τότε , τι πλούτο ψυχής περιείχαν Ίσως ότι ομορφότερο άκουσα τότε στο κασετοφωνάκι μου Edited Μάιος 2 , 2014 by GEORGE MICHEAL
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 (edited) και το έλεγα μήνες τώρα , να κάναμε ένα μεγάλο χορό με τον Καβαντορίτικο στο λιμάνι της Καρύστου Να ρε γαμώτο που μας πρόλαβαν τα Χανιά Ας είναι το αποτέλεσμα είναι τέλειο και μου αρέσει πολύ το πεντοζάλι ,τα δε Χανιά είναι μια από τις ωραιότερες ομορφιές της Ελλάδος Απολαύστε το Edited Μάιος 2 , 2014 by GEORGE MICHEAL
imhotep Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 (edited) οιαδήποτε σχέση με πολιτικά είναι καθαρά συμπτωματική Edited Μάιος 4 , 2014 by imhotep
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα