imhotep Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Από πού το ξέθαψες ρε Imho??? έχω και μαγνητόφωνο (μπομπινα), πάμε μια βόλτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Α, είσαι πολύ προχώ Εγώ έχω μείνει στο πικάπ (χωρίς στροβοσκόπιο) Όσο για τη βόλτα, προτιμώ το κότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Επειδή είστε και οι δύο πολύ προχώ (έχω κάτι κοκκάλινους δίσκους γραμμοφώνου 78 στρ). πώς μπορώ να τους μετατρέψω σε ηλεκτρονικούς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Να τους βάλεις λάμπες led και να τους κάνεις φωτιστικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 να σε πω έχω ένα πικάπ (νεώτερης τεχνολογίας ως προς το γραμμόφωνο) που τους παίζει μέσω ενός παλιού Telefunken ραδιοφώνου, εκεί συνδέω (με DIN) ένα κασετόφωνο (ακόμα νεώτερης τεχνολογίας), περνάω στο deck -σε άλλο οίκημα και άλλη πόλη (ακόμα πιο νεώτερης τεχνολογίας) και μέσω του mixer (ακόμα πιο επιπλέον νεώτερης τεχνολογίας) κάνω εγγραφή στο PC αλλιώς studio Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Xμμμμμ... με έμπλεξες, θα προτιμήσω την κουρτίνα εεε... τη λύση του tetris Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 τι μου θυμίζει ρε παιδιά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McRaster Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2015 Δείτε τι βρήκα και θυμήθηκα........έχω κατουρηθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2015 Αρκετά με jazz/blues/rock/classic. Αποτοξίνωση. Η Χαρά είναι φωνάρα..3-Dimensional demo, φέρνει λίγο προς instrumental Rammstein ή έτσι μου φάνηκε. Εχει και νταούλια, είναι σύμπτωση, παρακαλώ αγνοείστε τα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2015 αυτοί είναι κοιλιακοί όχι του Σπαλιάρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα