imhotep Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 (edited) Ritt der Walküren, πασίγνωστο.χογιοτόοoο χογιοτόοοο χεϊάααα χεϊάααα σκονάκι --> Dritter Aufzug Erste Scene - Act Threehttps://youtu.be/xeRwBiu4wfQ?t=8 Edited Απρίλιος 9 , 2016 by AMHxaNos Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2016 http://tvxs.gr/news/%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1/wilhelm-richard-wagner-%CE%BF-%CE%B1%CE%BC%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-19%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2016 Τί έγινε ρε george? έκαναν απόβαση τα μεμέτια στην Κάρυστο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΑΦΙΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2016 Είναι πολλοί αυτοί που μπερδεύουν τα κόκκινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΑΦΙΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2016 (edited) Τί έγινε ρε george? έκαναν απόβαση τα μεμέτια στην Κάρυστο? Απλώς όταν πηγαίνω συχνά Κάβο Ντόρο δεν πιάνει τίποτα άλλο το ραδιόφωνο εκτός από Τουρκία , που δεν ξέρω αν θεωρείται αντεθνικό αλλά εμένα μου αρέσει πολύ η Τουρκική παραδοσιακή μουσική (που ουσιαστικά είναι συνέχεια της βυζαντινής μουσική παιδείας με ανατολίτικες επιρροές ) Το άκουσα , μου άρεσε και το βρήκα στο youtube Δεν ξέρω μπορεί να με έχει επηρεάσει ο παππούς μου , που στο πόλεμο της Μικράς Ασίας γλύτωσε από τους Τσέτες επειδή τον έκρυψε με κίνδυνο της ζωής τους μια τουρκική οικογένεια , μέχρι να εφαρμοστούν οι συνθήκες με την ανταλλαγή των αιχμαλώτων Γενικά επειδή έχω και φίλους αρκετούς Τούρκους και λόγο μιας συνεργασίας που είχε η εταιρία που εργαζόταν ο πατέρας μου σαν λογιστής και έκανε εξαγωγή χαρουπόσκονης (στην Τουρκία επιτρεπόταν η μικρή περιεκτικότητα στην σοκολάτα) δεν έχω αντιπάθειες όσο σε άλλους λαούς (πχ Άγγλους ή Γερμανούς) δεν ξεχνώ όμως και την κατοχή της Κύπρου από τον Αττίλα Άλλο το ιμπεριαλιστικό κράτος της Τουρκίας άλλο η ιστορία και ο πολιτισμός των ανθρώπων της έστω και αν είναι υποδεέστερος του δικού μας Υπάρχει όμως και είναι άξιος προσοχής όπως εδώ η μουσική τους Ας βάλω και ένα Ελληνικό Edited Απρίλιος 17 , 2016 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeftLane Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2016 Η Μάνα του Αλέξανδρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα