tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2017 αυτήν ακριβώς τη στιγμή τη σκουπιδιάρα του δήμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 (edited) Σωστός ιmho. Κι εγώ ακούω αυτό που μόνος τραγουδώ: "Δε μου υπόσχεσαι ζωή και θαύματα δεν κάνωμα αν μου ζητάς λατρεία μου για σένα να πεθάνωκαι μία δεύτερη φορά σαν τον παλιό στρατιώτηθα πέθαινα αγάπη μου καλύτερα απ’ την πρώτη". Edited Φεβρουάριος 17 , 2017 by panos-vicious Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 πέραν των θορύβων της αγοράς ακούω το κελάηδισμα ενός κοτσυφιού ναι, στο κέντρο της πόλης και είναι πιο όμορφο, κι απ' την καλύτερη συμφωνία Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 και για το χτεσινό δικέφαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 (edited) το 83 γυρνούσα οδικώς την Ισπανία και την Β. Αφρική σπηλιές της Αλταμίρα, τ' Αλγέρι και το Σφαξ (οπότε δικαιολογούμαι για το ψιλοκόλλημα των ημερών) Edited Φεβρουάριος 19 , 2017 by imhotep Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 αυτοί οι Ολλανδοί (αν δεν κάνω λάθος) εμένα πάντα μου άρεσαν…. Και τρελοί και απίθανη τεχνική κατάρτιση όλοι τους ….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα