p.varvaris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Όπως πάντα, το κανάλι Anti-Stress του www.radioart.gr με το πρόγραμμα RadioSure. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Aυτή τη στιγμή έχω ξεθάψει ένα cdάκι jamiroquai, να ανέβει λίγο η διάθεση. Πάντως και εγώ όταν έχω δουλειά δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με δυνατή μουσική και συνήθως προτιμώ ραδιόφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ARCHITECT Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Εγώ ακούω καμπάνες.... Για ποιον χτυπάνε άραγε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Έλλη Στάυ στο background για την αποφυγή της πτώχευσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfoteinopoulou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 freedom και ευτυχώς κάπως καλύπτεται ο ανυπόφορος ανεμιστήρας!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasiliki-cv Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Global radio μέσω internet.... Τι να κάνω που είμαι νέα και βάζουν οι παλιοί μουσική. Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο freedom. Που θα μου πάει θα τους μυήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 @xfoteinopoulou Ανεμιστήρα από τώρα, μα που είσαι κρήτη ή ντουμπάι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Του τροφοδοτικου εννοει και αυτη μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 @ckiriako Έτσι εξηγείται..σωστός Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfoteinopoulou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 @skeptikos πολυ θα ήθελα να ήμουν εκεί που λες... αλλά δυστυχώς εννοώ του τροφοδοτικού!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα