Didonis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2017 παιδιά τίποτα, απο μέσα νομίζω ακουγεται λιγο τηλεόραση που βλέπει η πολυαγαπημένη μου συζηγος με το αγαπημενο μου παιδι τηλεοραση. Και εγώ, το ανεμιστηράκι του υπολογιστή ακούω. Ακόμα ακούω τον ήχο των πλήκτρων καθώς πληκτρολογώ το κείμενο. Τίποτα ασυνήθιστο, συνιθισμένους οικιακούς ήχους,.,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantsel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2017 https://youtu.be/ZZd5pVie-Bw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panoulisss Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2017 Το λατρεμένο Princess Of China Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2017 λόγω της ημέρας https://www.youtube.com/watch?v=2S7H0kc_kJY Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2017 (edited) Παρέλαση - πασαρέλαση.Τα εμβατήρια με ηλεκτρονική μουσική, συνθεσάϊζερ και τέτοια.. . . . Edited Απρίλιος 23 , 2017 by AMHxaNos Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoste Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanos Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2017 Νυν και Αεί (Live) - Β. Μοσχολιού, Γκάτσος, Ξαρχάκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 (edited) Edited Μάιος 7 , 2017 by imhotep Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα