imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 ήταν την εποχή που πρωτοέπιασα δουλειά ωρομίσθιος στο γραφείο του μεγάλου δάσκαλου Νίκου Χατζημιχάλη με χαλαρό ωράριο, διότι δεν μετρούσε η ώρα αλλά η ουσία παρέα το τρίτο όταν σχεδίαζα .. και φυσικά και ο Δήμαρχος Χαρχούδας o tempora άσχετο τώρα το επόμενο
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 (edited) για απώλεια σήμερα Edited Ιούνιος 14 , 2017 by AMHxaNos
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2017 από χτες ακούω την πιο ωραία διασκευή σε τραγούδι
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2017 (edited) χτες είχαμε ωραίες παρουσίες σε εκδήλωση για γάμο σε παραλιακό καφε - μπαρ της Καρύστου και βρήκα την ευκαιρία αφού ήταν ανοικτή για όλους να τραβήξω το βίντεο αυτό Μήρωνας Στρατής και Έφη Αδάμ Edited Ιούνιος 26 , 2017 by GEORGE MICHEAL
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 απαγορευμένο ...... Aφήνω πίσω τις αγορές και τα παζάρια.Θέλω να τρέξω στις καλαμιές και τα λιβάδια, να ξαναγίνω καβαλάρηςκαι ξαναέλα να με πάρεις ουρανέ, για δεν υπήρξα κατεργάρηςκαι τη χρειάζομαι τη χάρη σου μωρέ.Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω;Μιαν ανάσα γυρεύω για να γιάνω.Δεν το πιστεύω να με χλευάζειςσαν σε χαζεύω δε χαμπαριάζεις.Πρότεινέ μου κάποια λύσηδε θα σου παρα κοστήσει.Και θα σου φτιάχνω τραγουδάκιαμε τα πιο όμορφα στιχάκια στο ρεφρέν.Για το χαμένο μου αγώναπου τ’ αστεράκια μείναν μόνα να τον κλαινAφήνω πίσω το σαματά και τους ανθρώπους.Έχω χορτάσει κατραπακιές και ψάχνω τρόπουςπως να ξεφύγω από τη μοίρακι έχω μέσα μου πλημμύρα ουρανέ, για δεν υπήρξα κατεργάρηςκαι θα το θες να με φλερτάρεις γαλανέ.Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω;Κάνε πάσα καμιά ματιά και χάμω.κει που κοιμάσαι και αρμενίζειςξάφνου αστράφτεις και μπουμπουνίζειςκι ότι σου `ρθει κατεβάζειςμην θαρρείς πως με ταράζεις.Γιατί σου φτιάχνω τραγουδάκιαμε τα πιο όμορφα στιχάκια στο ρεφρέν.Για το χαμένο μου αγώναπου τ’ αστεράκια μείναν μόνα να τον κλαιν
ted78 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2017 (edited) Ντιν νταν, for whom the bell tolls! Edited Ιούλιος 4 , 2017 by ted78
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα