panos-vicious Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2017 (edited) Μιας και "δεν έχει ψέμα στη ζωή να μην τελειώνει". Κι "ό,τι σε πάει στο Θεό μετά σε λιώνει, χάνεται μέσα στη δική του τη ζωή" ε τουλάχιστον, "πες μου αυτά που αγαπάς να τα φυλάξω σ' ένα πηγάδι της ψυχής μου σκοτεινό όταν θα σκύβω τη ζωή μου να κοιτάξω να `σαι φεγγάρι στου βυθού τον ουρανό". Το 14 στα 46:25 https://www.youtube.com/watch?v=ut7rsLlMtG0 Κι αυτό Edited Σεπτέμβριος 16 , 2017 by panos-vicious Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Procol Harum 1967, Whiter Shade of Pale 35:09 Matthew Fisher αργότερα.. Genesis, Trespass 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Procol Harum 1967, Whiter Shade of Pale 35:09 ....... πρώτη επιλογή στα πάρτι της εποχής καθόσον (μπλουζ) σε έφερνε σε άμεση επαφή με το άλλο φύλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros Qce Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Qotsa - Like Clockwork Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2017 μ αρέσει όταν μεταλάδες παίζουν σπανιόλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2017 (edited) αυτό θα πει, διαχρονικά κλασικό https://www.youtube.com/watch?v=tSGUPsAeL34 Edited Σεπτέμβριος 19 , 2017 by tetris Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2017 ωραία τα σπανιόλικα αλλά καθώς τα τύμπανα του πολέμου ηχούν εγώ θυμάμαι τα παλιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2017 (edited) Στο Michanikos-FM μπορεί και να μην είχαμε ξαναπαίξει Classics απο Jazz και Rock Bands, +1 #2797 & #2798. Rachmaninoff Prelude Op. 3 No. 2 in C# Minor Edited Σεπτέμβριος 20 , 2017 by AMHxaNos Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2017 ... αλλά καθώς τα τύμπανα του πολέμου ηχούν ........ ευτυχώς, είναι μόνο τύμπανα ή διπλωματικά γαβγίσματα διότι δεν είναι ακόμη στα τελευταία της η οικονομία της αγοράς, ώστε να αποφασίσει να αυτοκτονήσει (μετά των αλλοφύλων) είχαμε δεν είχαμε παγκοσμιοποίηση το κάναμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα