imhotep Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2018 Με αφορμή τον πόλεμο στην γειτονία μας <<...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά. Τον πόλεμο ζητώ για μια ζωή που δεν τη ζω, να μην μου μείνει μόνο το παράπονο κι ας ήταν μια φορά να δεις μικρέ μου φουκαρά, πως μαλακώνω σαν δε μου μιλάς σκληρά. Τον πόλεμο μισώ κι απ’ τη ζωή αποζητώ, να μη μου μείνει μόνο το παράπονο κι ας ήταν μια φορά να μ’ είχες πάρει αγκαλιά, το ξέρω σου ζητώ πάρα πολλά>>. Και Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2018 (edited) Καλη Πρωτομαγια [σπεσιαλ αφιερωση για τους φιλους του Μηχανικος gr] Edited Μάιος 1 , 2018 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2018 άσχετο, αλλά μου έχει κολλήσει από χτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 (edited) Βρώσατε οφθαλμοί ιχθύες, κορασίς https://www.youtube.com/watch?v=9ztKDMKc77g Edited Μάιος 4 , 2018 by AMHxaNos Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2018 (edited) Ενας σκύλος και μια γυναίκα. https://www.youtube.com/watch?v=H3VLqLLWxbQ Edited Μάιος 9 , 2018 by AMHxaNos spelling Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis_g Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2018 Εγώ τώρα ακούω . . . τη γυναίκα μου . . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα