LEO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 “...Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί”
Romanos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Φόρο τιμής στον τελευταίο μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή.Ελπίζω πλέον στις δύσκολες στιγμές που περνάμε,το λαϊκό τραγούδι να βρει πάλι το δρόμο του.
LEO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Μια εκδρομή είναι η ζωή μου Με μαγική διαδρομή Έγιναν φίλοι μου και οι εχθροί μου Και τραγουδάμε με μια φωνή Εμένα και ο θάνατος Μου φαίνεται γιορτή Ένα λαχείο ειν' η ζωή Ας είναι κι αμορτί Λουλούδια για το χάροντα Μπουζούκι και κιθάρα Κι ένα ανοιχτό περίπτερο Να πάρουμε τσιγάρα Μια εκδρομή είναι η ζωή μου Που θα τελειώσει κάποτε Μα έπαιξα, γέλασα Με την ψυχή μου Και δεν κουράστηκα Δεν έπληξα ποτέ Εμένα και ο θάνατος Μου φαίνεται γιορτή Ένα λαχείο ειν' η ζωή Ας είναι κι αμορτί Λουλούδια για το χάροντα Μπουζούκι και κιθάρα Κι ένα ανοιχτό περίπτερο Να πάρουμε τσιγάρα Λουλούδια για το χάροντα Μπουζούκι και κιθάρα Κι ένα ανοιχτό περίπτερο Να πάρουμε τσιγάρα
Romanos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Συγκλονιστική φυσιογνωμία.! http://www.dailymotion.com/video/xcsspg_dimitris-mitropanos-roza-live_music?start=297#from=embed
Romanos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 [url=Πήρα από τα μάτια σου λίγο μαύρο χρώμα κι έβαψα τα ρούχα μου -μάνα μη με δεις- την στερνή κουβέντα σου την θυμάμαι ακόμα σαν χορεύεις μου λεγες, να σαι ο Διγενής.][/url]
dim10 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 Ωραία, ταλαντούχα κι επιτυχημένη. Μα να μην της λείπει τίποτε! http://www.youtube.com/watch?v=qa0Z6g1XJkU
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα