iovo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Να μάθουμε γερμανικά στα γεράματα δηλαδής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 χεχεχε.... (εγώ δεν είπα τίποτα για γερμανικά βιβλία...τα λένε άλλοι...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Ρε παιδια, εδώ ο στρατηγός Μακρυγιάννης έμαθα στα γεράματα ελληνικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
hristos-civil Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Απλώς θα ήθελα να προσθέσω κ εγώ σχετικά με τις βιβλιογραφίες που αναφέρατε για μεταλλικές κατασκευές ότι το βιβλίο του Βάγια "Σιδηρές κατασκευές Ανάλυση και διαστασιολόγηση" έχει να κάνει περισσότερο με την ανάλυση που θα επιλέξεις να κάνεις για την κατασκευή,κ επειδή το έχω σαν ευαγγέλιο γενικά,σου δίνει κ μια αίσθηση του "γιατί" χρησιμοποιώ όλες αυτές τις ελάχιστες απαιτήσεις,όρια και περιορισμούς που μου επιβάλλει ο ευροκώδικας.Σε γενικές γραμμές πάντως,τα βιβλία που αναφέρθηκαν από συναδέλφους προυποθέτουν καλές γνώσεις Τεχνικής Μηχανικής κ Στατικής των κατασκευών.Επιπροσθέτως θα πρότεινα και το "Σύμμικτες Κατασκευές" πάλι από τον ίδιο καθηγητή. (νέο μέλος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Λοιπόν πριν πω για ένα βιβλίο για σιδηρές κατασκευές, θα ήθελα να πω πως τα βιβλία του Φουρναράκου για τις σιδηρές όταν κυκλοφορούσαν ήτανε τα μοναδικά στο είδος τους στην Ελλάδα. (Μιλάμε για 3 τόμους με όλα, από θεωρία μέχρι κατασκευή) Σήμερα κάτι τέτοιο συγκρίσιμο κατά εμέ δεν υπάρχει. Το βιβλίο που παραθέτω και επισημάνω είναι το Structural Steel Designer’s Handbook (Fourth Edition) Roger L. Brokenbrough Frederick S. Merritt ISBN 0-07-143218-3 Και να μην ξεχάσω την βίβλο των Σιδερών Κατασκευών Petersen, Christian Stahlbau Grundlagen der Berechnung und baulichen Ausbildung von Stahlbauten ISBN : 978-3-528-28837-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppetros Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Ωχ. Οι γερμανοί ξανάρχονται .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApostolisOik Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Ψάχνω ένα βιβλίο το οποίο να αναλύει τους τρόπους μόρφωσης μιας μεταλλικής κατασκευής.Όχι στατική ανάλυση, αλλά πχ γιατί να χρησιμοποιήσω διατομή ΗΕΒ ως υποστύλωμα και να μην χρησιμοποιήσω μια σύνθετη διατομή αποτελούμενη από διατομές u και λάμες.Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achelleas Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Φιλέ το μόνο που μπορώ να σου πώ...... πολλές δοκιμές, γιατί απο βιβλιογραφία... πολύ θεωρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Ψάχνω ένα βιβλίο το οποίο να αναλύει τους τρόπους μόρφωσης μιας μεταλλικής κατασκευής.Όχι στατική ανάλυση, αλλά πχ γιατί να χρησιμοποιήσω διατομή ΗΕΒ ως υποστύλωμα και να μην χρησιμοποιήσω μια σύνθετη διατομή αποτελούμενη από διατομές u και λάμες.Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά... Δες λίγο αυτό το σύνδεσμο http://www.constructalia.com/en_EN/publications/publicaciones_detalle.jsp?idProd=3886529&idCat=27997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApostolisOik Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Σε ευχαριστώ φίλε dratsiox.Από μια γρήγορη ματιά που έριξα στο site μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα