Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ημερίδα ΤΕΕ: "Η κρίση στον τομέα της οικοδομής και των κατασκευών"


Recommended Posts

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων που έχει αναλάβει το ΤΕΕ για την αντιμετώπιση της κρίσης στον κατασκευαστικό τομέα, διοργανώνει την Παρασκευή 16 Απριλίου (ξενοδοχείο ACROPOL, Πειραιώς 1, Ομόνοια - ώρα έναρξης 9:30 π.μ.) Ημερίδα με θέμα: «Η κρίση στον τομέα της οικοδομής και των κατασκευών».

 

Στόχοι της Ημερίδας είναι:

 

• να προβληθεί η σοβαρότητα της κρίσης στον τομέα των κατασκευών, τόσο των ιδιωτικών όσο και των δημοσίων έργων, οι επιπτώσεις της στην απασχόληση (κυρίως στην ανεργία) των μηχανικών και των εργατοτεχνιτών, καθώς και τις συνέπειές της στον ευρύτερο τομέα της οικονομίας, στον οποίο δραστηριοποιείται πλήθος εταιρειών, ως παραγωγικές ή εμπορικές επιχειρήσεις, στο αντικείμενο των δομικών υλικών, του εξοπλισμού και των υπηρεσιών.

• να κατατεθούν προτάσεις για τη λήψη άμεσων μέτρων, ικανών να διασώσουν τον κατασκευαστικό τομέα από την επικείμενη καταστροφή, με την εφαρμογή ρεαλιστικής πολιτικής στήριξης, ώστε να δοθεί χρόνος αφ’ ενός για την πλήρη και χωρίς αγκυλώσεις αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα, αφ’ ετέρου για την πραγματοποίηση των θεσμικών αλλαγών που έχει ανάγκη ο τομέας των έργων.

• να διατυπωθούν απόψεις για τις, κατά την κρίση των φορέων, αναγκαίες θεσμικές αλλαγές

 

Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα της Ημερίδας

Link to comment
Share on other sites

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων που έχει αναλάβει το ΤΕΕ για την αντιμετώπιση της κρίσης στον κατασκευαστικό τομέα,

 

Καλό, Ε????

Link to comment
Share on other sites

Αντιλαμβάνομαι συνάδελφε ότι στο Κανταχάρ που βρίσκεσαι προφανώς δεν έχεις υπόψη σου τις δράσεις του ΤΕΕ για το θέμα.

Για παράδειγμα πρόσφατα εστάλησαν σε όλα τα Υπουργεία οι προτάσεις του συντονιστικού του ΤΕΕ με άλλους φορείς του κλάδου αλλά και με φορείς των επιχειρήσεων Αλουμινίου, Σκυροδέματος, Μαρμάρου, Χαλυβουργιών, ΣΕΒ κλπ σχετικά με άμεσα και μακροπρόθεσμα μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Μπορείς να τα δεις στο http://portal.tee.gr/portal/page/portal/press/ENHMEROTIKO_DELTIO/ED-YEAR-2010/ED2576/2576_DRASTHRIOTHTES.pdf

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.