lida80 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει το etabs plus (χωρίς το ECpraxis) και ποιο είναι το κόστος για updates κτλ/έτος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Για να κάνεις και τις δοκιμές σου. https://www.csihellas.gr/index.asp?mod=products_new Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Αν το πάρεις σκέτο, πολλά ... Αν το πάρεις μαζί με το StereoStatika, νομίζω είναι σε ισχύ ακόμη η προσφορά των 3.990Ε+ΦΠΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Ναι αλλά λίγο πριν την αγορά πρέπει να γίνεται επιβεβαίωση γιατί αυτές οι προσφορές συνήθως διαρκούν συγκεκριμένο (και περιορισμένο) χρονικό διάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lida80 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 ssounis ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το link έχει μόνο τιμές για το ECpraxis και όχι για το ETABS. Όταν λες πολλά directionless?Το ETABS plus με το ΕCpraxis έχει 3000.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 gvarth : για αυτό έγραψα νομίζω και δεν απάντησα με σιγουριά. lida80 : θυμάμαι ότι στα μέσα του 2008 που το είχα αγοράσει (όχι βέβαια μόνο του), μου είπαν να περιμένω την προσφορά που θα βγει με το StereoStatika, γιατί μόνο του κόστιζε περίπου-και-αν-θυμάμαι-καλά περί τα 5.500Ε (πάντα για την Plus λέω και όχι την NonLinear). Γενικώς, μου είχαν δώσει την εικόνα δεν συμφέρει να το αγοράσει κανείς σκέτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα