@ggelos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 καλησπέρα συναδελφοι..εχω να παραδώσω ενα τοπογραφικό ενος αγροτεμαχίου το οποίο σύμφωνα με δικαστική απόφαση η οποία έγινε προ εικοσαετίας διαιρεί το αγροτεμάχιο δια τέσσερα..μια μηχανικός μου ζήτησε τοπογραφικό για έναν πελάτη της που θέλει να κτήσει σε ένα απο αυτα τα κομμάτια..η απορία μου είναι στο αν εγώ πρεπει να παρουσιάσω αυτα τα διαιρεταία μέρη στο τοπογραφικό ή να δείξω απλά το αγροτεμάχιο; ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 συνάδελφε @ggelos να δείξεις τα της δικαστικής απόφασης Link to comment Share on other sites More sharing options...
@ggelos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 ευχαριστώ θεοχάρη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Δειξε το δικο σου, τα υπολοιπα δε νομιζω να σε αφορουν αφου με τη δικαστικη αποφαση το αρχικο κατατμηθηκε. Προφανως η αποφαση συνοδευοταν και απο τοπογραφικο. Επομενως, αφου δεν κανεις εφαρμογη της αποφασης, περιορισου στο ανεξαρτητο κοματι που σε αφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Να ρωτησω και εγω...Αν εχω δικαστικη αποφαση για ιδιοκτησιακο καθεστως σε αγροτεμαχιο, η οποια μνημονευει καποιο τοπογραφικο, εχω την αποφαση, δεν εχω το τοπογραφικο...Που μπορω να το βρω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 κανονικα θα πρεπει να υπαρχει στα δικαστικα αρχεια.δεν πρεπει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Θα υπαρχει στο φακελο (ισως) καποιου δικηγορου απο τους διαδικους Ξεκινα απο εκει. Δες και στο υποθηκοφυλακειο της περιοχης στις μεριδες των διαδικων. Θα πρεπει να εχει μεταγραφει. Στο δικαστηριο για να το βρεις ..... παιξε λοττο καλυτερα, πιο ευκολο ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Που ειναι το αρχειο αυτο??? Με τα δικαστηρια δεν εχω και πολλα παρε-δωσε... Εχει μεταγραφει, αλλα δεν το εχει το υποθηκοφυλακειο..... Ρε π*&% μου κανεις ιδιοκτητης δε νοιαζεται για την περιουσια του?? Ενα χαρτι ειναι....βαλτο κατω απο τις καλτσες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Τα δικαστικα αρχεια; Μα στο δικαστηριο που εκδικαστηκε! Βρες ποιο ηταν αυτο (ειρηνοδικειο, τακτικο δικαστηριο, εφετειο κλπ) και πηγαινε στην εδρα του να ρωτησεις (εγω θα εβαζα δικηγορο παντως) Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων και το κείμενο του μηνύματος, πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, DOOM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Στα υποθηκοφυλακεία της ευρύτερης περιοχής μου, μέχρι στιγμής, ΔΕΝ έχω δεί τοπογραφικό κοτσαρισμένο σε συμβόλαιο που έχει μεταγραφεί. Αν είσαι τυχερός, στο αρχείο του/ης συμβολαιογράφου. edit: terry γράφαμε ταυτόχρονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα