neotzar99 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Σε προέλεγχο έκδοσης άδειας αλλαγής χρήσης καταστήματος,η τοπική πολεοδομία μου ζήτησε να τους εξηγήσω γιατί δεν αναφέρω πουθενά θέσεις parking και με προέτρεψε στο Π.Δ. 350/86.Αν γνωρίζει κάποιος τι αναφέρει αυτό το Π.Δ. και αν κάποιος το έχει σε ηλεκτρονικη μορφή θα μου ήταν χρήσιμο.
dix e6 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 δεν ξέρω αν είναι αυτό αλλα τσέκαρε το http://www.michanikos.gr/downloads.php?do=file&id=988
martha1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 σε τριοροφο θα γινει αλλαγη χρησης στον 2ο οροφο?τι σχεδια απαιτουνται?ολου τ κτιριου η μονο τ οροφου?
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 Τα νεα σχεδια του οροφου με την αλλαγη χρησης και τα αλλα φωτοτυπιες απο την αδεια (οπως και του οροφου που αλλαζεις την προηγουμενη κατασταση φωτοτυπια απο την αδεια)Αν ομως κανεις αλλαγες στην οψη θελει νεες οψεις.
myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει φωτοτυπίες άλλων ορόφων τομές-όψεις ναι
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα