terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Bασει κανονισμου ειναι οριακα... ***Η γνωμη μου ειναι οτι τα φορτια του κανονισμου ειναι υπεροβολικα...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 από τον Γενάρη μπορεί να μην τα λέμε υπερβολικά... τώρα έχουμε ακόμα ως νόμο του κράτους το ΒΔ
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Το οτι θα κατοχυρωθουν και νομικα δεν σημαινει οτι δεν ειναι και υπερβολικα...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Γιατι μιλαμε για χιαστι διατομης SHS100.4, συνολικου μηκους 17μ (και τα δυο σκελη). Χοντρικα μιλαμε για 200κιλα (2ΚΝ) συγκεντωμενο φορτιο πανω σε μια τεγιδα... Δηλαδή διαστασιολογείς πλαστικά (Wpl) και βγαίνει οριακά; Είναι gerber ή συνεχής; Λαμβάνεις υπόψη στρεπτοκαμπτικό;
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Ναι πλαστικα Ειναι Gerber Οχι στεπτοκαμπτικο (δεσμευση λογω επικαλυψης...) **Τη μελετη δεν την εχω κανει εγω...απλα ανακατευτηκα λιγο....(ελπιζω να με φανε οι κοτες...) Δεν μπορω να το ξαναλυσω με το συγκεντρωμενο που αναφερω γτ δεν εχω το μοντελο και δεν χρησιμοποιω το ιδιο προγραμμα...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Κάνε αυτό που λες, είναι το καλύτερο. Αν και θα έλεγα ότι 200kg παραπάνω δεν είναι και προς θάνατον...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Χώρια ότι δε χρειάζεσαι πρόγραμμα.Γνωρίζοντας τις παραδοχές φορτίων λυνεις τη gerber και με το χερι
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Χώρια ότι δεν χρειάζεσαι τις παραδοχές φορτίων, αρκεί να ξέρεις τα Μ/V της επίλυσης και σε αυτά να προσθέσεις τα Μ/V λόγω του φορτίου του χιστί...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Terry κατα κάποιο τροπο αν το σκεφτείς όταν όλοι θα εφαρμόζουν τον ίδιο κανονισμό τα φορτία δεν θα φαίνονται υπερβολικά. Σκέψου το λιγάκι....
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Terry, γιατί 200kg; Εγώ τα βγάζω 110...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα