ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Το είχα γράψει το μεσημέρι αλλά δεν μου έκανε την χάρη να ανεβεί.... Το 100 είναι λογικό
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 η διατομη ειναι 12κιλα/μετρο * 17μ =204κιλα...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Γιατί λογαριάζεις το βάρος των 17m; Έλεγες ότι κάθε διαγώνιος έχει μήκος 8,7m. Δηλαδή το κάθε σκέλος 4,35m. Η κεντρική στήριξη σηκώνει το μισό βάρος των τεσσάρων σκελών, ήτοι 4*0,5*4,35*12kg/m = 8,7*12=104kg. βάλε και το κομβοέλασμα ~110kg...
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Ναι αν το πας ετσι ναι.... Δικιο εχεις...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Terry δεν το πας όπως θες! Έτσι μόνο παει!
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Λοιπόν, με το φορτίο να έχει πέσει στα 100kg, δεν νομίζω ότι τρέχει τίποτα που τον κρέμασε από την τεγίδα...
nickk211 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 λοιπόν θα ήθελα και γω με τη σειρά μου να παραθέσω μία άποψη όχι δική μου άλλα προκύπτουσα απο την αναγνωση του βιβλίου της γνωστής -σε όλουσ μας πλέον τριανδρία.ανοίγοντας λοιπόν το βιβλίο των προαναφερθέντων κυρίων ΣΧ.ΔΟΜ.ΕΡ.ΑΠΟ ΧΑΛΥΒΑ στη σελιδα 330 αναφέρουν οτι σε περίπτωση συνθετων μοντέλων επιτρέπεται να γίνει η χρήση στο μοντέλο και της θλιβόμενης ράβδου αρκει τελικα το μέλος του κατακόρυφου σύνδεσμου να διαστασιολογηθεί απο το αθροισμα των ''απολύτων δρασεών των''.δείτε και εσείς την εν λόγω παρατήρηση και περιμένω την αποψή σας περι αυτής.
nickk211 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 τα παραπάνω αναφέρονται σε οριζόντιους συνδέσμους δυστυχώς.
lida80 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 τα παραπάνω αναφέρονται σε οριζόντιους συνδέσμους δυστυχώς. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια λογική προσεγγιστική λύση στο πρόβλημα και κατά τη γνώμη μου ενδείκνυται στην περίπτωση ανάλυσης χωρικού πλαισίου με τη δυναμική φασματική αφού τουλάχιστον δε μεταβάλει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του φορέα. Δε βλέπω κάποιον προφανή λόγο για τον οποίο η προσέγγιση αυτή να μην μπορεί να εφαρμοστεί και για τους τους κατακόρυφους συνδέσμους. Μια δοκιμή και με τα δύο μοντέλα (προσωπικά τη συνιστώ έτσι και αλλιώς πάντα) θα μας πείσει.
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Μάλλον έχω άλλη έκδοση... αλλά, lida80, αυτό που αναφέρεις δεν το βρίσκω παράλογο, εκτός αν δεν το κατάλαβα σωστά...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα