dorita10 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Γνωρίζει κάποιος αν μπορούν να οριστούν από πρωτοδικείο ως πραγματογμώμονες μηχανικοί Τ.Ε. (εργων υποδομης κλπ.)? Διότι έχω ακούσει ότι υπό πρύποθέσεις μπορούν. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Σε σεμινάριο, το οποίο είχε διοργανώσει το Τ.Ε.Ε. και είχα παρακολουθήσει στις 8 και 9/10/2009 είχαν αναφέρει ότι πραγματογνώμονες μπορούν να διοριστούν ΜΟΝΟ μέλη του Τ.Ε.Ε. και συγκεκριμένα απο τον κατάλογο πραγματογνωμόνων του Τ.Ε.Ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agior Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Τουλάχιστον μέχρι πέρυσι μπορούσαν, δε βλέπω το λόγο γιατί να σταμάτησαν να ορίζονται τώρα από τα Πρωτοδικεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 κι εγω εχω την εντυπωση οτι στην κληρωτιδα μπαινουν μονο μελη τεε εκτος κι αν μιλας για ορισμο ως τεχνικου συμβουλου καποιου απο τους διαδικους εκει δεν εχεις προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα