tektonas80 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Συνάδελφοι γεια σας. Θέλω να κάνω σε μια αποθήκη, νομιμοποίηση ως προς το ύψος, αλλαγή χρήσης από αποθήκη σε κατοικία και προσθήκη η/χ. Μπορώ να τα βάλω σε μια άδεια όλα αυτά ή πρέπει να πάω ξεχωριστά την καθεμία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas alex Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Νομίζω ότι πρέπει πρώτα να κάνεις τη νομιμοποίηση και μετά σε μία άδεια τα υπόλοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfoteinopoulou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Προσθήκη Η.Χ. μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον δεν θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και προσθήκη δόμησης? Με τι ποσοστό θα υπολογιστεί τότε? Κάποιος εμπειρότερος να μας πει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 όλα σε μια άδεια. Εξαίρεση χώρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOANNA Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Συνάδελφοι, καλημέρα! Έχω ένα πρόβλημα με μία άδεια του '90 στην οποία αναφέρεται το κατάστημα του ισογείου ως 50τμ, ενώ στην πραγματικότητα είναι 60τμ, εφόσον έχει παρθει και τμήμα του κοινόχρηστου χώρου της δυορόφου οικοδομής ως συνέχεια του καταστήματος. Από ότι είδα δεν έχει αλλάξει καθόλου η στατική μελέτη της αδείας, παρά μόνο η θέση του wc. Το ερώτημά μου είναι ως το ποιός θα είναι ο τίτλος του φακέλου που θα καταθέσω στην πολεοδομία, μιάς και ο ιδιοκτήτης θέλει να πουλήσει το μαγαζί και θέλει να είναι καθ' όλα νόμιμος? Κάνω νομιμοποίηση τμήματος ισογείου, ή κάποια αναθεώρηση αδείας? Σας ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
metropolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 έχει ρευματοδοτοθηθεί το κτίριο?αν ναι πας για νομιμοποίηση, αλλιώς αναθεώρηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOANNA Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Ναί, ναί έχει πάρει ρέυμα κανονικά. Οπότε πάω για νομιμοποίηση τμήματος ισογείου. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Εξαίρεση από κατεδάφιση. Νομιμοποίηση τμήματος ισογείου Μελέτες: ΤΟΠ-ΑΡΧ-ΥΔΡ-ΑΠΧ Τροποποίηση συμβολαίων. Νέα δήλωση ΔΕΗ, κτηματολόγιο κ.α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα