pplap Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Πολύ καλή ευκαιρία για όλους.. Δηλώνω συμμετοχή και ελπίζω στο καλύτερο. Μπράβο στην Insoft.
pk10gr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Πολυ καλη κινηση.. Αλλη μια συμμετοχη.. Που ξερεις, μπορει να μας αρεσει καλυτερα απο αλλα προγραμματα και να το προτιμησουμε.. (off topic: καμια προσφορα για στατικα να οργανωσουμε, αφου με τους ΕΚ μπορει να μαθουμε και κανενα νεο προγραμματακι.. Οι λογοι εχουν συζητηθει αλλου)
thanar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Φίλος έχει πάρει πρόσφατα τη συγκεκριμένη εφαρμογή και μου είπε πως του άφησε θετικές εντυπώσεις. Στην επόμενη επίσκεψή μου στο γραφείο του, θα του ρίξω μια ματιά και μπορεί να προχωρήσω στην αγορά του, εκτός φυσικά και αν το κερδίσω από την κλήρωση τούτη!
Charlie Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Δηλώνω συμμετοχή αλλά και πως γιορτάζω την Παρασκευή οπότε θα μου καθόταν καλά ένα δώρο...
DOOM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 το βάλαμε στο ΕΣΠΑ... το ΕΣΠΑ δεν έκατσε... οπότε..και γω και γω
JasonK Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Πολύ καλή πρωτοβουλία !!! Δηλώνω και εγώ συμμετοχή !!!
kobaksev Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Το πρόγραμμα είναι άψογο οπότε δηλώνω και εγώ συμμετοχή.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα