ils Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρωμαι να αγοράσω μία εξοχική κατοικία στην Σαλαμίνα η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του μεσίτη είναι νομιμοποιημένη με τον νόμο Τρίτση. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι σημαίνει το παραπάνω ; Αξίζει να προβεί κάποιος στην αγορά ακινήτου υπαγόμενο στις παραπάνω συνθήκες; Θα έχω μελλοντικές επιπτώσεις ; (πρόστημα κ.τ.λ.) Για ποιά άλλα θέματα θα πρέπει να ενημερωθώ απο τον μεσίτη, ή τον ιδιοκτήτη; Ευχαριστώ πολύ, Ν. Ιωαννίδης
avgoust Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Αν είναι πράγματι δηλωμένο με τον Ν.1337/83 -"νόμος Τρίτση" (θα ζητήσεις οπωσδήποτε τα σχετικά έγγραφα) , δεν επιβάλλονται άλλα πρόστιμα υπό την προυπόθεση ότι το κτίριο σήμερα είναι ακριβώς όπως δηλώθηκε τότε.
pk10gr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Εδω που ειμαι εγω τουλαχιστον απαιτειται για μεταβιβαση να εχει ολοκληρωθει και η 3η φαση του Τριστη, δηλαδη να εχουν πληρωθει τα προστιμα..
ils Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Εαν πράγματι ισχύουν απο τον παρόντα ιδιοκτήτη τα παραπάνω, θεωρούμαι νόμιμος ες αεί ;
pk10gr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Με την παρουσα νομοθεσια ναι.. ΑΛΛΑ Ελληνικο Δημοσιο.. Κατι θα εχεις ακουσει απο τον τροπο που δουλευει...
evab Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 Εδω που ειμαι εγω τουλαχιστον απαιτειται για μεταβιβαση να εχει ολοκληρωθει και η 3η φαση του Τριστη, δηλαδη να εχουν πληρωθει τα προστιμα.. πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς μέχρι ποια φάση έχει προχωρήσει η διαδικασία? Η πρώτη είναι η αίτηση, η τρίτη είναι η πληρωμή, η δεύτερη ποια είναι??
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα