tetris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2023 1 ώρα πριν, Gousgounis said: Γεωτεμάχιο είναι γενικός όρος. Μπορεί να αναφέρεται είτε σε οικόπεδο (εντός σχεδίου/οικισμού) είτε σε αγρό γήπεδο (εκτός σχεδίου). 1
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2023 (edited) 9/10/2023 Update! Στις κρατήσεις υπέρ ΔΟΥ, ενημερώθηκαν οι κωδικοί πληρωμής οι οποίοι πληρώνονται πλέον μέσω e-paravolo. Συγκεκριμένα οι 11100489001 & 1110403001 πληρώνονται με eparavolo κωδικός 201 Edited Οκτώβριος 10 , 2023 by Gousgounis 3 6
agelos100 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2023 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2023 (edited) Χαίρεται Συγχαρητήρια και από εμένα για την εξαιρετική δουλειά και ευχαριστώ για δωρεάν διάθεση του λογισμικού. Αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα: κάνω μία καταχώρηση, πατάω υπολογισμός και μετά αποθηκεύω το tiny URL για να μπορώ να δουλέψω κ αργότερα. Ωστόσο στην ανάκτηση της σελίδας μέσω του URL, δεν έχω τη δυνατότητα της επιστροφής στην εισαγωγή δεδομένων. Επίσης δεν αποθηκεύονται τα δεδομένα του Πιν3 του ΙΚΑ Μπορεί να κάνω κάτι λάθος? [Windows 7, και Firefox] Και πάλι ευχαριστώ Edited Νοέμβριος 14 , 2023 by agelos100
Didonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2023 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2023 28 λεπτά πριν, agelos100 said: ... δεν έχω τη δυνατότητα της επιστροφής στην εισαγωγή δεδομένων. Επίσης δεν αποθηκεύονται τα δεδομένα του Πιν3 του ΙΚΑ... Αν δεν κάνω λάθος η χρησιμότατη εφαρμογή του συναδέρφου, δεν κάνει καμία αποθήκευση δεδομένων όταν βγεις. Θα στα πει πιο καλά ο ίδιος όταν το δει.
killertomato Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2023 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2023 (edited) δίπλα απο τους μηχανικούς και τα στοιχεία έργου (κατω αριστερά) έχει ενα κουμπί ανάκτηση , βαζεις το tiny url και θα βγουν τα δεδομένα, μόλις το δοκιμασα και λειτουργεί κανονικά (win10-chrome). Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω το συνάδελφο για το εργαλείο που μας παρέχει δωρεάν. Edited Νοέμβριος 14 , 2023 by killertomato συμπληρωση κειμένου
agelos100 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2023 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2023 (edited) 50 minutes ago, killertomato said: δίπλα απο τους μηχανικούς και τα στοιχεία έργου (κατω αριστερά) έχει ενα κουμπί ανάκτηση , βαζεις το tiny url και θα βγουν τα δεδομένα, μόλις το δοκιμασα και λειτουργεί κανονικά (win10-chrome). Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω το συνάδελφο για το εργαλείο που μας παρέχει δωρεάν. Έχεις δίκιο, ευχαριστώ. Βέβαια πάλι δεν "κρατάει" τον Πιν3 του ΙΚΑ Edited Νοέμβριος 14 , 2023 by agelos100
gab pet Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 (edited) Καλησπέρα, παιδιά λίγο μια βοήθεια για τις αμοιβές σε πισίνα. Έχω κάνει προμέτρηση εργασιών (σκυροδέματα, εκσαφές, μονωσεις , πλακίδια κτλ). Στην συνέχεια υπολογίζω αναλυτικό προϋπολογισμό σύμφωνα με το Παράρτημα Β και ελέγχω αν είναι μεγαλύτερος από αυτόν που βγάζει το πρόγραμμα , οπου δηλώνω σε περιβάλλων χώρο το εμβαδόν της πισίνας , με πίνακα 3 ; Λίγο τα έχω μπερδέψει. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ , για Edited Ιανουάριος 30 by gab pet
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 (edited) Στην Εγκύκλιο 8/1990 κεφάλαιο 6 παράγραφος 3 λέει πως οι πισίνες υπολογίζονται με αναλυτικό. Δες ένα παλιό παράδειγμα υπολογισμού με αναλυτικό εδώ: http://old.domiki.gr/forotexnika/14.htm Απο το είδος κάθε εργασίας αναλυτικού χωρίζεται σε επι μέρους προϋπολογισμούς ανα μελέτη (Αρχιτεκτονικά, Στατικά,Ηλεκτρικών Ισχ. Ρευμάτων,Υδρευση & Αποχέτευση). Στο πρόγραμμα το παράδειγμα υλοποιείται: Αν όμως η ΥΔΟΜ σου το δέχεται, το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα να υπολογίσεις την πισίνα μόνο με συμβατικό από την επιφάνειά της, που είναι ευκολότερο. Εκεί συμπληρώνεις μόνο την επιφάνεια, τις μελέτες και τα ένσημα με πίνακα 1. ΥΓ Στα screenshots κόβε το taskbar. πχ φαίνεται συγκεκριμένο CAD να τρέχει που το έχουν βάλει στο μάτι τώρα τελευταία. Edited Ιανουάριος 29 by Gousgounis 3
gab pet Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 (edited) Η πολεοδομία θέλει αναλυτικό . Οπότε θα κάνει την ανάλυση. Ο αρχικός προϋπολογισμός 8.000.000 που είναι στο παραδειγμα υπολογιζεται απο την προμέτρηση; Και οι κρατήσεις γίνονται επί του αναλυτικού προϋπολογισμού ; Edited Ιανουάριος 30 by Gousgounis
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Ο αναλυτικός υπολογίζεται με το παράρτημα Β του 4495 (Βάλε ότι εργασία θεωρείς σχετική. πχ Εκσκαφές, Σκυρόδεματα, υγρομονώσεις, πλακίδια, εγκατάστάσεις ύδρευσης αποχέτευσης κτλ) Στα αρχιτεκτονικά βάζεις τον συνολικό προϋπολογισμό και οι κρατήσεις υπολογίζονται απο αυτόν. Στις υπόλοιπες μελέτες αθροίζεις ανά κατηγορία. πχ Σκυροδέματα πάει στα στατικά κτλ 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα