CHALMERS Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Συνάδελφοι καλησπέρα, Σε περίπτωση που ένας ιδιοκτήτης έχει 6 διαμερίσματα στην ιδιοκτισία του, στην ίδια πολυκατοικία και κάθε ένα από αυτά έχει τον Η/Υ του, συντάσεται ΤΕ και συνεπώς κατατίθεται φάκελος για κάθε Η/Υ χώρο άσχετα από το ιδιοκτησιακό καθεστώς ή ακολουθείται κάποιος άλλος κανόνας. Έχει τύχει σε κανέναν από εσάς παρόμοια περίπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 CHALMERS αναφέρεται ο νόμος σε κάθε ακίνητο ξεχωριστά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
civilman Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Ρε παιδιά μου έτυχε μια "τακτοποιηση" Η/Χ και έχω την εξής απορία για τις αμοιβές στο εντυπο της ΕΤΕ για την πληρωμή της εισφοράς σε ΤΣΜΕΔΕ-ΤΕΕ Προϋπολογισμό Εργου βαζουμε το ύψος του προστίμου και με βαση αυτό πληρώνει τις εισφορές του ο ιδιοκτήτης ή δεν έχει προϋπολογισμό και εισφορα ΤΕΕ-ΤΣΜΕΔΕ ο ιδιοκτήτης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allotrios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Άρχισαν και οι αγγελίες.... τελικά επιτρέπεται η αμοιβή να είναι κάτω από 232 ευρώ γιατι μπερδεύτηκα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasakos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Είναι σαφές οτι υπάρχει ελάχιστη αμοιβή. Όσο για την συγκεκριμένη προσφορά, αναρωτιέμαι αν του μείνουν 40-50 ευρώ κέρδος.... Με θυμώνει που κάτι τέτοιοι "χαλάνε την πιάτσα" καταστρατηγώντας και τα τελευταία ελάχιστα δικαιώματα που μας έχουν απομείνει αλλά σε τελική ανάλυση ο καθένας κρίνεται από την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του και θέλω να πιστεύω πως σε βάθος χρόνου αποδίδεται και δικαιοσύνη τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Συνάδελφοι διαβάστε προσεκτικά την αγγελία. Λέει από 150 ευρώ. Είναι μάλλον το "τυράκι" στη φάκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasakos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Ναι αλλά έχει πλέον καταστεί σαφές οτι το "από" δεν μπορεί να είναι κάτω από 232,53 ευρώ + φπα οπότε είναι αλητεία ούτως ή άλλως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allotrios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 εγώ πάντως έκανα αναφορά ανάρμοστης αγγελίας στο συγκεκριμένο site Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Εγω μιλησα μαζι τους.... Το εχουν λεει ξεχασει πριν βγει η αμοιβη απο το ΤΕΕ... Αλλα τωρα λεει δνε μπορουν να αλλαξουν την τιμη, οποτε κατι θα γινει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allotrios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 τι έχουν ξεχάσει!! ημερομηνία δημοσίευσης της αγγελίας 31 μαϊου το γράφει! Θα μας τρελάνουνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα