anka Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Μα κι εγώ στο νομικό τμήμα πήγα και τα ήξεραν μια χαρά. Μήπως έλειπε ο αρμόδιος; Ξαναδοκίμασε.
yannisp2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 σιγα την επιστημη που χρειαζεται να ξερεις ΓΟΚ, Μη συμπλήρωση του επαγγέλματος στο προφίλ
erling Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Όσο είναι επιστήμη η νομική άλλο τόσο είναι και η γνώση του ΓΟΚ.
gsam Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Το υπόγειό σου θα ρευματοδοτηθεί και θα έχει προφανώς δικό του μετρητή
akius Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 ρευμα και νερο... παντως το τεε θαπρεπε να ζητησει οτι οπως στο δικαστηριο χωρις δικηγορο δεν εχεις ΛΟΓΟ ετσι και στις πολεοδομιες χωρις μηχανικο ΝΟ ΡΑRTY !!!
tpanag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 παντως το τεε θαπρεπε να ζητησει οτι οπως στο δικαστηριο χωρις δικηγορο δεν εχεις ΛΟΓΟ Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Για αδικήματα μέχρι βαθμό πλημμελήματος έχεις το δικαίωμα σίγουρα να υπερασπιστείς τον εαυτό σου μόνος σου. Για κακουργήματα νομίζω είναι υποχρεωτική η εκπροσώπηση από δικηγόρο τον οποίο αν δε θέλεις ή δε μπορείς όμως να προσλάβεις, τον ορίζει το δικαστήριο. Το θέμα είναι ότι δεν τολμάει κανείς να εμφανιστεί χωρίς δικηγόρο εκεί. Εμείς οι μηχανικοί δεν είμαστε αρκετά χρήσιμοι προφανώς και οι συνέπειες της μη συνδρομής μας δεν είναι, δε φαίνονται ή δε φαίνονται άμεσα τόσο σοβαρές...
Guido Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Συνάδελφοι ξέρετε μήπως ποιά είναι η διαδικασία αφού υποβάλλουμε το φάκελλο στην Πολεοδομία? Έχω αναλάβει όλη τη διεκπαιρέωση και ο πελάτης με ρωτάει συνέχεια πότε θα πληρώσει. Στην Πολεοδομία (Βορείου Τομέα Νομαρχίας Αθηνών) που ρώτησα μου είπαν ότι θα σταλεί στον ιδιοκτήτη ταχυδρομικά η βεβαίωση του προστίμου. Μετά τι θα πρέπει να κάνω εγώ, να ξαναπάω Πολεοδομία?
anka Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Θα σταλεί ταχυδρομικά το πρόστιμο και αφού πληρώσει ο πελάτης πας/πάει το αποδεικτικό στην πολεοδομία
akius Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 συναδελφε tpanag επειδη εχω παει αρκετες φορες ακομα και σε αντιδικια για ενοικια που ειναι πλημμελημα η δικαστης ειπε σε εναν αντιδικο οτι αφου δεν εχετε δικηγορο δεν εχετε λογο.... στα υπολοιπα που αναφερεις +1000 και επισης να πω οτι οταν πηγαινω για σχεδια για τακτοποιησεις τωρα συνηθως βγαζω και καποια σχεδια στους ιδιοκτητες ολης της κατασκευης ....ε τουλαχιστον το 30% εχει μεινει εκπληκτο με τα σχεδια και το 90% δεν εχει χρησιμοποιησει μηχανικο κατα την αγορα !!!
Μ.Γ. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Καλησπέρα!Είμαι νέα συνάδελφος και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχω υπολογίσει σωστά την αμοιβή μου για ρύθμιση ημιυπαίθριου χώρου. Οι υπολογισμοί μου είναι οι εξής: αμοιβή μέσω ΤΕΕ:232,53 € 23% ΦΠΑ: 53,48 € 10% ΦΕΜ: 23,25 € 3% ΤΣΜΕΔΕ: 6,98 € Συνεπώς συνολικά βγαίνει 316,24€!Είναι σωστό;Αυτό το ποσό θα πληρώσει ο πελάτης μου; Ευχαριστώ!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα