ananton Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 καλημερα μπορει να μου εξηγησετε πωσ λειτουργει η ρυθμιση προτυπο xl για την συμπληρωση των εντυπων ?
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Η διαδικασία των αμοιβών περιγράφεται σε αυτό το παλαιότερο post: http://www.michanikos.gr/showpost.php?p=227135&postcount=1075 ananton τι εννοείς "πρότυπο xl";
mims Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: Στο σύστημα πληρωμής του ΤΕΕ για ελάχιστη αμοιβή για ρύθμιση ημιυπαίθριου χώρου, στην ένδειξη για τα τετραγωνικά του χώρου που τακτοποιείται έβαλα 36, πήρα εντολή πληρωμής και κατατέθηκαν τα χρήματα στο λογαριασμό μου στην τράπεζα. Διαπίστωσα όμως ότι έγινε κάποιο λάθος και τελικά τα τετραγωνικά είναι 32. Τι πρέπει να κάνω τώρα; Γνωρίζει κάποιος; Δεν έχω πάει ακόμη το φάκελο στην πολεοδομία.
corinakon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Παρόμοιο πρόβλημα έχω και γω. Από βιασύνη έγγραψα λάθος τον αριθμό της διεύθυνσης του έργου στο αντίστοιχο πεδίο και το αντιλήφθηκα αφού έβγαλα διαταγή πληρωμής. Μπήκα στη φόρμα να το διορθώσω και δηλώθηκε σαν νέο έργο (πήρα και έγκριση του ΤΕΕ)! Να βγάλω διαταγή πληρωμής ξανά και να πετάξω την πρώτη στα σκουπίδια; Θα υπάρξει πρόβλημα, που θα έχω ουσιαστικά δηλωμένο έργο με διαταγή πληρωμής, αλλά η πληρωμή δεν θα γίνει ποτέ;;;
georg coco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 corinakon Κάνε όπως λες δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα...
mims Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα αν απλά υπάρχουν δύο εντολές πληρωμής, χρησιμοποίησε μόνο αυτή που θέλεις. Το θέμα με εμένα είναι ότι η κατάθεση της αμοιβής στην τράπεζα έγινε με βάση την πρώτη εντολή πληρωμής, οπότε αν βάλω τη δεύτερη εντολή στο φάκελο για την πολεοδομία, δε συμφωνούν οι κωδικοί των δύο εγγράφων (εντολή πηρωμής του ΤΕΕ και τριπλότυπο πληρωμής στην τράπεζα).
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Η αμοιβη δεν εχει καμια σχεση με τα τμ του χωρου προς τακτοποιηση... Δεν εχεις προβλημα..
mims Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Στην πολεοδομία τι να πάω όμως, την παλιά ή την καινούρια εντολή πληρωμής; Θα το δεχτούν αν δουν ότι υπάρχει αναντιστοιχία στοιχείων; Ευχαριστώ.
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Βρε συναδελφε... Η εντολη πληρωμης ειναι για την τραπεζα δεν παει στην πολεοδομια... Στην πολεοδομια πας το εντυπο με το υδατογραφημα του ΤΕΕ... Αρα πηγαινε το σωστο...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα