ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ---> ειδικός λογαριασμός όψεως μηχανικού. Αδιαπραγμάτευτο. Πηγαίνεις στην ΕΤΕ που σε βολεύει και τους λες: είμαι μηχανικός, θέλω να ανοίξω τον λογαριασμό μηχανικού.
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...
Jeann Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 ΤΣΜΕΔΕ δεν έχουμε σε αυτή την περίπτωση (έτσι τουλάχιστον έχω καταλάβει). δεν έχουμε 2% για ΤΣΜΕΔΕ και 1% για ΕΜΠ (#12 της απόδειξης είσπραξης);;;έτσι το έχω κάνει....εξάλλου στο αρχείο excel για τον υπολογισμό του προστίμου και των λοιπών χρεώσεων και φορολογικών που υπάρχει εδώ στα downloads, υπολογίζεται η εισφορά ΤΣΜΕΔΕ όπως περιγράφω παραπάνω...τι πιστεύετε;
ΑΘ.ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Να σας ρωτήσω κατι : Tα παραβολα του δημοσιου τα αγοράζουμε απο την Εθνικη τραπεζα ή απο την εφορίαα.. Ευχαριστώ
akius Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 απο δου.... και μπορει να τα παρει ο καθενας μετα απο αιτηση με ονομα -αφμ κτλ .... βγαινει σε συγκεκριμενο ονομα
ΑΘ.ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Επειδη σαν μηχανικος θα αναλάβω εγω ολι την διαδικασία αντι του ιδιοκτήτη..Τα παραβολα θα βγουν στο ονομα του??.. ευχαριστώ..
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Επειδη σαν μηχανικος θα αναλάβω εγω ολι την διαδικασία αντι του ιδιοκτήτη..Τα παραβολα θα βγουν στο ονομα του??..ευχαριστώ.. Επιτρέπεται να βγεί η αμοιβή και στο όνομα άλλης ειδικότητας μηχανικού;
gamvro Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Εφόσον σου εγκρίνει το ΤΕΕ την αμοιβή, τότε πιστεύω πως ΝΑΙ.
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Ε ναι άμα στην εγκρίνει, σημαίνει ότι θα βγεί κιόλας το αποδειχτικό. Δεν νοιώθω να με διαφωτίζεις.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα